ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης στη Λάρνακα

Υπό 8ήμερη κράτηση ο 43χρονος Σύρος, σύντροφος της μητέρας της ανήλικης

ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εναντίον 43χρονου από τη Συρία, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, τραυματισμού και απειλής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις επτά χθες το απόγευμα, καταγγέλθηκε από 39χρονη από την Αίγυπτο, αιτήτρια πολιτικού ασύλου, ότι μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου 2015, ο σύντροφός της, ηλικίας 43 ετών από τη Συρία, με τον οποίο συζεί, κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη της, ηλικίας 11 μόλις χρόνων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου 2015, κάποιες φορές όταν η μητέρα έφευγε από το σπίτι, ο  43χρονος έβγαζε τα ρούχα της ανήλικης και την χάιδευε σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το απόγευμα η 11χρονη αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της, η οποία ζήτησε εξηγήσεις από τον 43χρονο. Ακολούθησε καυγάς μεταξύ των δύο, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να ανασύρει μαχαίρι της κουζίνας και να απειλήσει την 39χρονη.

Κατά τη διάρκεια του καυγά, η 11χρονη μπήκε στη μέση με αποτέλεσμα ο 43χρονος να την τραυματίσει με το μαχαίρι στο πόδι. Ωστόσο, επειδή το τραύμα ήταν επιπόλαιο δεν χρειάστηκε η μεταφορά της 11χρονης στο νοσοκομείο.

Η μητέρα, συνοδευόμενη από την 11χρονη, μετέβη στη συνέχεια στο ΤΑΕ Λάρνακας, όπου και κατήγγειλε την υπόθεση.

Γύρω στις 23.30 χθες το βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, ο 43χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανακρινόμενος προφορικά ο 43χρονος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και ισχυρίστηκε ότι έγινε ψεύτικη καταγγελία εις βάρος του για λόγους εκδίκησης, λόγω διαφορών που είχε με την 39χρονη.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου εξετάζεται από ιατροδικαστή και στη συνέχεια θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση