ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Samsung Gear S2 με προσωποποιημένο περιβάλλον χρήσης

ΠΗΓΗ: AFP

Κομψός σχεδιασμός, προσωποποιημένο περιβάλλον χρήσης και προηγμένες λειτουργίες είναι τα όπλα με τα οποία η Samsung προσεγγίζει τους πελάτες που είναι σκυμμένοι πάνω από τις βιτρίνες, οι οποίες εκθέτουν τα όλο και πιο προηγμένα wearables της εποχής μας.

Το περιστρεφόμενο πλαίσιο του Gear S2, σε συνδυασμό με τα κουμπιά Home και Back, διασφαλίζει στους χρήστες εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ειδοποιήσεις και εφαρμογές.

Με πάχος μόλις 11.4 χλστ, διακρίνεται για τον ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό του, ενώ προσφέρει μία εντυπωσιακά ζωντανή εμπειρία θέασης για smartwatch, χάρη στην 1.2 ιντσών στρογγυλή οθόνη του, ανάλυσης 360 Χ 360.

Οι χρήστες μπορούν με μια σύντομη ματιά να έχουν πρόσβαση στο ημερολόγιο, τα e-mails τους κ.λπ., ενώ έχουν ακόμη και τη δυνατότητα να στείλουν σημαντικά μηνύματα απευθείας από τον καρπό τους.

Μπορούν, επιπλέον, να επιλέξουν το Gear S2 με συνδεσιμότητα 3G, το οποίο, παράλληλα, διαθέτει την πρώτη e-SIM με φωνητική ικανότητα, χωρίς να χρειάζεται να έχει κανείς το τηλέφωνο κοντά.

Το εν λόγω smartwatch διαθέτει τεχνολογία NFC (δυνατότητα για mobile πληρωμές, χωρίς πορτοφόλι) ενώ η μπαταρία του διαρκεί μέχρι και 2-3 ημέρες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: AFP

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση