ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αβέρωφ: «Να μας εξηγήσει το ΕΥΡΩΚΟ γιατί μένει στην Κυβέρνηση»

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ εξήρε τον ρόλο του ΔΗΚΟ ως προς την εθνική συνεννόηση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Υπάρχει ένα κόμμα που συμμετέχει στην Κυβέρνηση, αλλά στα κρίσιμα νομοσχέδια της αφερεγγυότητας και της πώλησης δανείων καταψήφισε παρά το ότι κρινόταν η τύχη της χώρας σε μία κλωστή», δήλωσε, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αλήθεια» ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Προηγουμένως, ο κ. Νεοφύτου εξήρε τη στάση του ΔΗΚΟ σε όλη αυτή την πορεία, καθώς και της ΕΔΕΚ, ενώ για το ΕΥΡΩΚΟ πήγε ακόμη ένα βήμα παραπέρα.

«Όταν διαφωνείς σε σημαντικά ζητήματα πρέπει να εξηγείς γιατί μένεις. Και όταν είσαι σε μία Κυβέρνηση και καταψηφίζεις μνημονιακά νομοσχέδια που η καταψήφισή τους μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε περιπέτειες, πρέπει να εξηγήσεις στον λαό γιατί μένεις στην Κυβέρνηση», δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

«Δεν με χαροποιεί η απόφαση της Ελένης»
Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα των ημερών, την αποχώρηση της Ελένης Θεοχάρους από το κόμμα.

«Δε με χαροποιεί η απόφαση της Ελένης, αλλά δεν είναι σωστό να κρατάμε κάποιον στο κόμμα με το ζόρι», τόνισε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και πρόσθεσε ότι «στα μεγάλα ζητήματα η κ. Θεοχάρους είχε τις διαφορετικές της απόψεις. Ίσως να ήταν είδηση αν συμφωνούσε σε κάποια από τα μεγάλα ζητήματα».  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση