ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

MacBook: Λεπτό σαν φύλλο

Όσο και να θέλεις να αντισταθείς στα Apple, με το νέο MacBook δεν μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί απλά αποτελεί την... επιτομή του στυλ!

Με το νέο του «διαμάντι», ο αμερικανικός κολοσσός πέτυχε το αδύνατο: να δημιουργήσει το πιο ελαφρύ και συμπαγές Mac notebook που έγινε ποτέ, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Λεπτό σαν φύλλο, με βάρος μόλις 920 γραμμάρια, το εξαιρετικά λεπτό και κομψό Macbook έχει ενσωματωμένο ένα ολότελα νέο πληκτρολόγιο που εξασφαλίζει άνετη, ακριβή και ευαίσθητη απόκριση για τέλεια πληκτρολόγηση.

Η 12 ιντσών πανέμορφη, πιο λεπτή και ενεργειακά οικονομική οθόνη Retina που είχαν ποτέ οι υπολογιστές της Apple, με κρύσταλλο από άκρη σε άκρη, ζωντανεύει με τα πάνω από 3 εκατομμύρια pixel της το κάθε τι. Φωτογραφίες με πλούσιες, ζωηρές λεπτομέρειες και γράμματα με κρυστάλλινη ευκρίνεια προσφέρουν μία μοναδική οπτική εμπειρία, στο πλαίσιο μιας ασύλληπτα μινιμάλ σχεδίασης.

Εγκαινιάζοντας το Force Touch trackpad, το νέο MacBook παρέχει μία ευαίσθητη, ομοιόμορφη εμπειρία, σε όποιο σημείο της επιφάνειας κι αν πατήσεις, αφού οι ειδικοί αισθητήρες στο εσωτερικό του ανιχνεύουν το επίπεδο πίεσης που ασκείς και παρέχουν νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το Mac σου.

Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της νέας εποχής, αξιοποιεί πλήρως τις πιο πρόσφατες ασύρματες τεχνολογίες WiFi και Bluetooth και χάρη στο λογισμικό της Apple μπορείς να συνδεθείς από όπου και να είσαι στο Web, να μεταφέρεις αρχεία, να οργανώσεις τις φωτογραφίες σου, να ακούσεις μουσική χωρίς περιορισμούς και καλώδια.

Περνώντας ένα ακόμη βήμα μπροστά, η Apple ενσωμάτωσε στο νέο notebook ό,τι πιο προηγμένο και ευέλικτο υπάρχει μέχρι σήμερα, τη νέα θύρα USB Τype C, από την οποία κάνεις τα πάντα: φόρτιση, ταχύτατη μεταφορά δεδομένων USB 3 και έξοδο βίντεο.

O πέμπτης γενιάς επεξεργαστής Intel Core M, σε συνδυασμό με το OS X, καταναλώνουν τόση λίγη ενέργεια, που το σύστημα παράγει ελάχιστη θερμότητα, καθιστώντας αχρείαστο τον ανεμιστήρα για την ψύξη και τον υπολογιστή τελείως αθόρυβο.

Με την ειδικά σχεδιασμένη πολυεπίπεδη, καμπυλωτή και μοναδικής τεχνολογίας μπαταρία, το MacBook μπορεί να λειτουργεί έως και 9 ώρες, τρέχοντας, ακόμη, και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές της εξαιρετικής συλλογής που διαθέτει, καθιστώντας τις δυνατότητές σου απεριόριστες.
 

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση