ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έντονες προσπάθειες οριστικοποίησης συγκλίσεων

Αναστασιάδης και Ακιντζί συζήτησαν διακυβέρνηση και ιθαγένεια

Με διακυβέρνηση και ιθαγένεια συνέχισαν τις συνομιλίες στην πέμπτη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί. Οι δύο ηγέτες, οι οποίοι συναντήθηκαν στις έξι το απόγευμα συνέχιζαν τις συνομιλίες για πέρα των τεσσάρων ωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το περιουσιακό, το οποίο δεν τέθηκε στη συνάντηση της Δευτέρας θα απασχολήσει τους δύο ηγέτες την ερχόμενη Τετάρτη, στην έκτη και τελευταία συνάντηση που θα έχουν στο πλαίσιο του κύκλου των εντατικών διαπραγματεύσεων που συμφώνησαν για τον Νοέμβριο. Παράλληλα, στην συνάντηση της Τετάρτης, οι δύο ηγέτες θα οριστικοποιήσουν και θα ανακοινώσουν το πρόγραμμα του νέου κύκλου εντατικών διαπραγματεύσεων που θα έχουν για τον Δεκέμβριο.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στο τέλος της έκτης συνάντησης αναμένεται ότι ο ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα των ΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Άιντε, θα προβεί σε μια συνολική δήλωση για την πορεία των εντατικών διαπραγματεύσεων που πραγματοποιήθηκαν τον Νοέμβριο.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση