ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Round Table 1 Λευκωσίας συμμετέχει στο Movember…άντρες με μουστάκι!

Δελτίο Τύπου

Από το 2013 το Round Table 1 Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Movember International ξεκίνησε να συντονίζει τις τοπικές ενέργειες για την προώθηση της παγκόσμιας φιλανθρωπικής κίνησης Movember. Από το 2014 με την στήριξη της μπύρας ΚΕΟ ως συνδιοργανωτή θεσμοθετήθηκε η φιλανθρωπική εκστρατεία στη Κύπρο με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και την περεταίρω ενεργοποίηση του κινήματος Movember  στην χώρα μας, τη συλλογή χρημάτων και την στήριξη των φορέων που βοηθούν την καταπολέμηση του αντρικού καρκίνου, όπως το Europa Uomo Κύπρου.

To 2013 το Round Table 1 Λευκωσίας σε συνεργασία με την IsNotGallery παρουσίασε την έκθεση φωτογραφίας του Άντρου Ευσταθίου “Moustaches with a Cause” η οποία φιλοξενήθηκε στην IsNotGallery και στο American Medical Centre. Η Έκθεση περιελάμβανε 14 πορτραίτα γνωστών προσωπικοτήτων της Κύπρου, τόσο αντρών όσο και γυναικών, από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο.

To 2014 με την υποστήριξη της μπύρας ΚΕΟ διοργανώθηκαν 4 Generation Mo/Kick-off Parties στα επίσημα Movember Bars όπου πίνοντας μπύρα ΚΕΟ ποσοστό από τις πωλήσεις της μπύρας ΚΕΟ για όλο το Νοέμβριο δόθηκε στο Movember Cyprus. Επίσης εντάχθηκε η πρωτοβουλία Mo Art, όπου, ζητήσαμε από καλλιτέχνες, από διάφορους χώρους (ζωγραφική, γλυπτική, μόδα, κόσμημα, φωτογραφία, χαρακτική, illustration κ.α.) να δημιουργήσουν ένα έργο εμπνευσμένο από την κίνηση Movember, το οποίο δημοπρατήθηκε και τα έσοδα ενίσχυσαν επίσης το Movember Cyprus. H εκστρατεία υποστηρίχθηκε και από άτομα που λόγω επαγγέλματος είναι γνωστά στο ευρύ κοινό (Celebrities’ Mos) τα οποία πέραν της ενεργούς συμμετοχής τους στις προαναφερόμενες εκδηλώσεις φωτογραφήθηκαν για το ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού Must για το μήνα Νοέμβριο 2014. H καμπάνια ολοκληρώθηκε με το Mo Season End Party όπου έγινε η ανακήρυξη του Mr. Movember 2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το ποσό που μαζεύτηκε η Κύπρος κατατάγηκε πρώτη στην κατηγορία χωρών που ανήκει ενώ παραδόθηκε και χρηματικό ποσό στο Europa Uomo Κύπρου, αρμόδιο φορέα για την στήριξη των ασθενών καρκίνου του προστάτη στην Κύπρο.

H φετινή καμπάνια οδεύει προς το τέλος της και χαιρόμαστε που όλο και περισσότερος κόσμος, εταιρείες, οργανωμένα σύνολα συμμετέχουν, διοργανώνουν εκδηλώσεις και κάνουν δωρεές προς το Movember Cyprus σε μια κοινή προσπάθεια να αλλάξουμε το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε στο φετινό Movember Closing Party για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Το Round Table 1 Λευκωσίας και η Μπύρα ΚΕΟ παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στην Κύπρο, ειδικά για το MOVEMBER CYPRUS 2015, τους TRASHFORMERS! Ένα μοναδικό διαγαλαξιακό πάρτι με μουσική από τα 80’s, 90’s και 00’s. Οι TRASHFORMERS έρχονται στο closing party του MOVEMBER CYPRUS 2015 στις 27 Νοεμβρίου στο LUSH BEACH  BAR στη Λάρνακα με live από secret guests τραγουδιστές που άφησαν εποχή με τα τραγούδια τους. Ετοιμαστείτε να ζήσετε το πιο dance πάρτι που για 11 χρόνια ξετρελαίνει την Αθήνα. Είσοδος €10.  Εισιτήρια και κρατήσεις στο LUSH BEACHBAR στο 70 00 80 89. Doors open: 22:00
 
Ένα μουστάκι αυξάνει την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του προστάτη!

Πως μπορείς να βοηθήσεις
1. Μεγάλωσε το μουστάκι σου για όλο τον Νοέμβριο και γίνε κινητή διαφήμιση για το MOVEMBER.
2. Φτιάξε  προσωπικό προφίλ http://ex.movember.com εντάξου στην Ομάδα Movember Cyprus  και κάλεσε τους φίλους, τους συγγενείς και τους συναδέλφους σου να σε στηρίξουν δίνοντας χρήματα.
3. Μπες στoν ειδικό λογαριασμό "RT1 NICOSIA KEO BEER"  ή “TEAM: Movember Cyprus” στην ιστοσελίδα  http://ex.movember.com  και κάνε την δική σου εισφορά.
4. Στήριξε οικονομικά τις εκδηλώσεις του MOVEMBER Cyprus με εισφορά 2 Ευρώ.
5. Αγόρασε τα συλλεκτικά αναμνηστικά του MOVEMBER Cyprus.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στο MOVEMBER CYPRUS και στις εκδηλώσεις επισκεφτείτε τις σελίδες Movember Cyprus, Κeo Βeer και Round Table 1 Cyprus-RT1 στο Facebook.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση