ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πονοκέφαλος για μελάνια τέλος

Ιδανικός για όσους αναζητούν έναν εκτυπωτή με εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής, ο εκτυπωτής L455 της Epson διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα των μοντέλων inkjet, χωρίς, όμως, τον σημαντικότερο «πονοκέφαλο», την ταλαιπωρία και το «αλμυρό» κόστος από τη συχνή αλλαγή μελανιών.

Χάρη στο Ink Tank System, ένα σύστημα τεσσάρων μεγάλων δοχείων που μπορούν να γεμίζουν με μελάνι, χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα φιαλίδια της Epson, οι... επισκέψεις στα καταστήματα για αναλώσιμα γίνονται πολύ «αραιές».

Αν το μικρό κόστος λειτουργίας είναι το «σήμα κατατεθέν» του L455, το πολυμηχάνημα ξεχωρίζει ως προς την ποιότητα των εκτυπώσεων, παίρνοντας «άριστα» στην απόδοση σε απλό χαρτί των λεπτομερειών από κείμενα και εικόνες, με τις φωτογραφικές εκτυπώσεις να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα Wi-Fi, ο L455 μπορεί να τυπώνει αρχεία απευθείας από smartphone ή tablet, υποστηρίζοντας γι’ αυτό τον σκοπό και τις τεχνολογίες Google Cloud Print και Apple AirPrint.

Μεταξύ άλλων, το πολυμηχάνημα της Epson διαθέτει έγχρωμη LCD οθόνη, υποδοχή για κάρτες μνήμης SD και δική του διεύθυνση email, μέσω της οποίας μπορείς να εκτυπώσεις ακόμη κι αν βρίσκεσαι χιλιόμετρα μακριά.

Στην Κύπρο μπορείτε να προμηθευτείτε τον Epson L455 μέσω του eSHOPcy στην τιμή των €279.00

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση