ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Try to remember... 60s – 70s – 80s, με τη Διάσταση»

Μία παράσταση με τη «Διάσταση», αφιερωμένη στη μουσική περασμένων δεκαετιών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η παράσταση αυτή της «Διάστασης» είναι αφιερωμένη στη μουσική  και τα τραγούδια της περιόδου  60 – 70 – 80, όταν θρυλικά συγκροτήματα και σπουδαίοι τραγουδιστές μας χάρισαν μουσικές στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας. Οι παραστάσεις θα γίνουν στις  15 Δεκεμβρίου στο θέατρο Δήμου Στροβόλου στη Λευκωσία και στις 17-18 Δεκεμβρίου  στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ στη Λεμεσό.

Όσες δεκαετίες και να περάσουν  μουσικές και τραγούδια συγκροτημάτων όπως των Beatles, των Bee Gees των Carpenters, Simon & Garfunkel, αλλά και τόσων άλλων δεν παρέρχονται αλλά παραμένουν, τραγουδιούνται αναλλοίωτα και κερδίζουν καινούργιο κοινό.
Η «Διάσταση», όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί τον πολιτισμό, θα μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή, έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει να παρουσιάζει. 

Τραγούδια των πιο πάνω είτε θα ακουστούν από το Φωνητικό Σύνολο ή τους δύο υπέροχους τραγουδιστές  Παυλίνα Κωνσταντοπούλου και Στέφανο Γεωργιάδη, είτε θα αποδοθούν με την αρχική τους εκτέλεση αλλά χορογραφημένα για την Ομάδα Χορού της «Διάστασης».   

Στη παράσταση συμμετέχουν το Φωνητικό Σύνολο και η Ομάδα Χορού της «Διάστασης». Τραγουδούν επίσης  ο Στέφανος Γεωργιάδης και  η Παυλίνα Κωνσταντοπούλου.  Στο πιάνο ο Μιχάλης Καρακατσάνης, το Φωνητικό Σύνολο διευθύνει η Αντριάνα Σεργίδου, στις χορογραφίες  η  Μαρία Μέση Αγγελίδου, η Ελένη O’Keefe, η Eύα Μέση,  η Βασιλική Βέβη και η Ναδίνα Λοϊζίδου. Στα κοστούμια και σκηνικά ο Βαλεντίνος  Ιωσήφ. Συμμετέχει  ο μουσικός παραγωγός  Μάριος Παπαδόπουλος.  

Παραστάσεις 
Λευκωσία, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 15/ 12, στις  20:30 
Λεμεσός, Θέατρο Ριάλτο, 17-18 / 12  στις  20:30
Εισιτήρια  για τη Λευκωσία από τη tickethour.com.cy και όλα τα ACS couriers. Τηλ. 77777040 
Για τις παραστάσεις της Λεμεσού από το θέατρο Ριάλτο. τηλ. 77777745,
Πληροφορίες: 25372855

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση