ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Ανώτατο καλεί τον Μιλτιάδη Νεοφύτου να πληρώσει για ΘΟΚ

Καλείται να καταθέσει το ποσό των 2.092.689 ευρώ σε κοινό λογαριασμό με τον ΘΟΚ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δικαιώνεται, όπως προκύπτει, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου και με σημερινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και έτσι η εταιρεία Μιλτιάδης Νεοφύτου θα πρέπει να καταθέσει το ποσό των 2.092.689 ευρώ σε κοινό λογαριασμό με τον ΘΟΚ, όπως προβλεπόταν με το διάταγμα.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Μιλτιάδης Νεοφύτου είχε προσφύγει στο Ανώτατο ζητώντας να ακυρωθεί το εν λόγω διάταγμα, ωστόσο, το Σώμα απέρριψε τις αιτιάσεις της εταιρείας, μιας και η ακύρωσή του δεν μπορούσε να γίνει για σωρεία λόγων.

Όπως προσθέτει η σχετική ανακοίνωση του ΘΟΚ, η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Οργανισμού και της εταιρείας Μιλτιάδης Νεοφύτου, αναφορικά με τις οικονομικές διαφορές που άπτονται της ανέγερσης του κτηρίου του ΘΟΚ, συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι πλανιόταν το ερώτημα του τι θα γίνει σε περίπτωση που η εταιρεία του κ. Νεοφύτου δεν ήταν σε θέση να καταθέσει τα χρήματα. Θα το έκανε εκ μέρους του η Τράπεζα Κύπρου, η οποία έδωσε σχετική εγγυητική στην εταιρεία, όταν ανέλαβε την ανέγερση του κτηρίου του ΘΟΚ;

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση