ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Με ενισχυμένο κέντρο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η μεσαία γραμμή είθισται να είναι αυτή που καθορίζει την ομάδα που θα ελέγξει το ρυθμό του εκάστοτε αγώνα, με τον Άντρε Πάους να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτήν, ένεκα του μεσημεριανού ντέρμπι. Απέναντι στον Απόλλωνα ο Ολλανδός προσανατολίζεται να ανακατέψει γι’ άλλη μια φορά την τράπουλα, προσπαθώντας να χωρέσει στην εντεκάδα ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το μεγάλο ερώτημα είναι η θέση την οποίαν θα εμπιστευτεί ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» στον Κωνσταντίνο Λαϊφη, η οποία θα επιφέρει και τις ανάλογες ανακατατάξεις.

Σίγουρος κάτω από τα δοκάρια θεωρείται ο Κόπριβετς, με τον Χόλγκερσον να έχει παρτενέρ έναν εκ των Λαϊφη ή Σβέχλεν. Αν ο Κύπριος διεθνής αγωνιστεί δίπλα στον Σουηδό, ο Γάλλος θα είναι ο αριστερός ακραίος αμυντικός με τον Γκάμπριελ στο αντίθετο άκρο.

Στη μεσαία γραμμή όλα τα σενάρια είναι εφικτά, με τους Πελέ, Ορλάντι, Μαϊσουράτζε και ανάλογα Λαϊφη να διεκδικούν τις τρείς θέσεις. Και πάλι αν ο τελευταίος αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, τότε ο Πάους θα λανσάρει για πρώτη φορά μεσαία γραμμή με τον Πορτογάλο, τον Ισπανό και τον Γεωργιανό.

Απλούστερα τα δεδομένα στην επιθετική τριάδα με τους Κάλβο και Μαρτίνες να πλαισιώνουν τον επιθετικό κορυφής, θέση την οποία διεκδικεί ο Μακρής έχοντας προβάδισμα έναντι του Εντλοβού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση