ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρωτάθλημα: Οι προβολείς στο ΓΣΖ

Ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ανόρθωση ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της μέρας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Η αυλαία άνοιξε χθες με τρεις αναμετρήσεις και θα ολοκληρωθεί αύριο με την αναμέτρηση του Ερμή Αραδίππου με τον Απόλλωνα.

Ντέρμπι νωρίς σήμερα το απόγευμα με τη δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ να υποδέχεται την 3η Ανόρθωση. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες και σίγουρα η νικήτρια ομάδα θα αποκομίσει πολλαπλά κέρδη. Όπως είναι γνωστό ΑΕΚ - Ανόρθωση κληρώθηκαν μαζί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca - Cola και στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο ΓΣΖ νίκησε με 3-0 η ΑΕΚ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Πάφος FC υποδέχεται στις 16:00 την Αγία Νάπα και οτιδήποτε άλλο από τον… άσο, θα είναι καταστροφή. Η αντίπαλος παίζει απλώς για το γόητρο της και έτσι το παιχνίδι προσφέρεται για να πάρει ανάσα η γηπεδούχος. Σημαντικές απουσίες για τον Απόστολο Μακρίδη, που δεν έχει στη διάθεση του Μάατσι, Γκόμες και Αλαμπί ενώ αμφίβολος είναι ο Ματούκου. Ο Αντώνης Μέρτακκας δεν υπολογίζει σε Λ. Μέρτακκα και Μπάμπα.

Σημαντικό παιχνίδι στο Τσίρειο, με τον Άρη να θέλει να… χαμογελάσει μετά από έξι ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Απέναντι του ο Εθνικός που είναι στο -2 και με νίκη θα αλλάξει αρκετά τα δεδομένα στην ουρά. Ο Κώστας Καϊάφας δεν έχει στη διάθεση του Θεοφίλου, Χαραλάμπους, Αντωνίου ενώ υπάρχουν αρκετοί αμφίβολοι. Ο Ντόντσιτς απ’ την άλλη, είχε αμφίβολο μόνο τον Πράγκερ που ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής μέχρι το φινάλε και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου
15:00 ΑΕΚ – Ανόρθωση (Cytavision Sports 1)
16:00 Πάφος F.C – Αγία Νάπα (Sport +1)
18:00 Άρης – Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 1)

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου
19:00 Ερμής Αραδίππου – Απόλλων (Cytavision Sports 1)

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση