ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Να διατηρήσει το αήττητο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση στο πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι αήττητος μακριά από το ΓΣΠ, έχοντας απολογισμό εννιά νίκες και δυο ισοπαλίες. Οι εκτός έδρας βαθμολογικές απώλειες των «γαλαζοκιτρίνων» ήταν στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ομόνοια, με το ίδιο σκορ (2-2).

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε το πρώτο του ντέρμπι την περασμένη βδομάδα απέναντι στην Ομόνοια. Αύριο θα προσπαθήσει να πάρει ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μια «λαβωμένη» Ανόρθωση. Αν οι «γαλαζοκίτρινοι» καταφέρουν να πάρουν τη νίκη θα βγάλουν εκτός διεκδίκησης του τίτλου την ομάδα της Αμμοχώστου.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Είναι μια από τις πιο δύσκολες εξόδους του ΑΠΟΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα. Ο Γεωργιανός επιστρέφει στο «ΠΑΠ» μετά από αρκετά χρόνια, αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Οι οπαδοί της Ανόρθωσης θα προσπαθούν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη όμως ο Γεωργιανός θα πάει στη Λάρνακα προετοιμασμένος ψυχολογικά.

Στο πλευρό των «γαλαζοκιτρίνων» θα βρεθούν 923 «πορτοκαλί» οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους μάχη στην κερκίδα. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X