ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πτώση της θερμοκρασίας με σκόνη και βροχές

Τα σκαμπανεβάσματα του καιρού

ΚΥΠΕ

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος από νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη .

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει παροδικά συννεφιασμένος από νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα . Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται και αραιή σκόνη. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές,  κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, ενώ την Πέμπτη και περισσότερο την Παρασκευή, πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.  

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση