ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Σε αναμονή για αποφάσεις

Ο Χόλγκερσον ήδη ανακοινώθηκε από την Άαλμποργκ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Από τη στιγμή που οι, ουσιαστικές, ελπίδες για την τέταρτη θέση χάθηκαν με την ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα, το ενδιαφέρον στην Ανόρθωση έχει στραφεί αποκλειστικά στο τι θα γίνει στο σύλλογο.

Οι πρώτες σκέψεις της διοίκησης έγιναν γνωστές και αφορούν από τη μια τη συνέχιση του μοντέλου με τεχνικό διευθυντή και από την άλλη σημαντική ανανέωση του ρόστερ.

Την τελευταία διετία έχει φτιαχτεί μια ομάδα στα πλαίσια ενός τριετούς πλάνου που όμως φέτος κρίνεται πως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Το Καλοκαίρι του 2014 έγιναν αρκετές αλλαγές στους ξένους/κοινοτικούς, αλλά η σύνθεση αυτών δυο Καλοκαίρια μετά μπορεί να αλλάξει και πλήρως.

Ο Χόλγκερσον ήδη ανακοινώθηκε από την Άαλμποργκ, ο Μαισουράτζε προς το παρών δεν μένει ενώ η συμφωνία με το Νούχου που υπεγράφη το Καλοκαίρι του 2014 ήταν για τρία χρόνια άρα είναι η μόνη άφιξη του Καλοκαιριού του 2014 που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.

Όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις του Μπενίτο και βεβαίως του μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαΐδη για το οικονομικό κομμάτι.  Η επιστροφή του από το Κατάρ θα φέρει δεδομένα κάποια νέα ως προς τις σκέψεις.

Μπορεί να μην υπάρχει Ευρώπη, αλλά πια δεν υπάρχει ούτε υπομονή και ούτε χρόνος για χάσιμο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση