ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καλά στην υγεία της η Σίνεντ Ο' Κόνορ

Η διάσημη τραγουδίστρια αγνοείτο από το πρωί της Κυριακής

Kathimerini.gr

Η αστυνομία του Ουιλμέτ, στα περίχωρα του Σικάγο, ανακοίνωσε πως η Σίνεντ Ο' Κόνορ βρέθηκε στην περιοχή του Σικάγο και είναι καλά στην υγεία της, καθώς η τραγουδοποιός αγνοείτο από νωρίς την Κυριακή.

Σύμφωνα με την αστυνομία η τραγουδίστρια έφυγε από το σπίτι της στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής, τοπική ώρα για μία βόλτα με το ποδήλατό της και δεν είχε επιστρέψει.

Το Νοέμβριο του 2015 η Σινέντ Ο’ Κόνορ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας κοκτέιλ από χάπια, όπως η ίδια είχε ανακοινώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αιτία ήταν θέματα υγείας, αλλά και οι δύσκολες σχέσεις με τα παιδιά της.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα ο ηθοποιός Αρσένιο Χολ κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της Ο' Κόνορ αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η τραγουδίστρια τον είχε κατηγορήσει ότι εφοδίαζε με ναρκωτικά τον Πρινς, ο θάνατος του οποίου είχε πυροδοτήσει τις φήμες ότι επήλθε από υπερβολική δόση. Η Σινέντ Ο' Κόνορ είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Facebook ότι ο Χολ προμήθευε για χρόνια τον Πρινς με ουσίες. Ο τραγουδιστής Πρινς, που απεβίωσε αιφνιδίως σε ηλικία 57 ετών, είχε γράψει το πλέον εμβληματικό τραγούδι της, "Nothing Compares 2 You".

Στο τελευταίο μήνυμά της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η τραγουδίστρια φαίνεται πως ζητά από τον γιο της να πάει στο δικαστήριο την Τρίτη για να αναλάβει την επιμέλεια του αδελφού του. Δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους η τραγουδίστρια βρισκόταν στις ΗΠΑ, ωστόσο η ίδια επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ήθελε να πάει να διαδηλώσει στη Βόρεια Καρολίνα κατά του αμφιλεγόμενου νόμου σχετικά με το δικαίωμα των διαφυλικών προσώπων να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες βάση της ταυτότητας του φύλου τους. Η καλλιτέχνιδα είχε στο παρελθόν δηλώσει ότι υπήρξε θύμα σεξουλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί και είχε επικρίνει με δριμύτητα την καθολική Εκκλησία για το θέμα της προστασίας των ανηλίκων.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο προάστιο του Σικάγου Wilmette, η τραγουδίστρια έφυγε από το σπίτι της στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής, τοπική ώρα για μία βόλτα με το ποδήλατό της και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Η αστυνομία μάλιστα δεν γνώριζε καν ότι η διάσημη σταρ βρισκόταν στην περιοχή.

Τον Δεκέμβριο του 2015 η Σινέντ Ο’ Κόνορ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας κοκτέιλ από χάπια, όπως η ίδια είχε ανακοινώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αιτία ήταν θέματα υγείας, αλλά και οι δύσκολες σχέσεις με τα παιδιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ