ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνελήφθη ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας

Κατηγορείται για δεκασμό και διαφθορά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στη σύλληψη του δημοτικού Γραμματέα Λάρνακας Λευτέρη Εμπεδοκλή, ηλικίας 55χρόνων, προχώρησαν πριν από λίγο τα μέλη της Αστυνομίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων αδικήματα που διαπράχθηκαν το 2015 μέχρι και σήμερα.

Ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο γραφείο του, κατηγορείται για επτά συνολικά αδικήματα, τα οποία μεταξύ άλλων αφορούν, δεκασμό δημόσιου λειτουργού, απόσπαση από δημόσιο λειτουργό, κλοπή από δημόσιο λειτουργό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος φέρεται να οικειοποιήθηκε με παράνομο τρόπο 35. 000 ευρώ σε σχέση με τις άδειες συγκεκριμένου υποστατικού. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι επιχειρηματίας, που διατηρεί κέντρο διασκέδασης στην παραλία Μακένζη, στη Λάρνακα και διαμένει στο εξωτερικό, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι λόγω παρανομιών που υπήρχαν στο υποστατικό του, έδωσε στο Δημοτικό Γραμματέα Λάρνακας το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, με σκοπό να διευθετήσει το θέμα.

Ωστόσο, η Αστυνομία που τις τελευταίες ημέρες διεξήγαγε έρευνες στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας, δεν εντόπισε να κατατέθηκε οποιοδήποτε ποσό στα ταμεία του Δημαρχείου, ούτε υπήρχε αίτηση ή έγινε οποιαδήποτε διαδικασία προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα των παρανομιών, όπως υποστήριξε ο επιχειρηματίας στην καταγγελία του.

Ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση