ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα συγκινητικά λόγια του Τζον Όλιβερ στην εκπομπή του για το Ορλάντο

Θέση πήρε μέσω του «Last Week Tonight», χωρίς να μασάει τα λόγια του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο John Oliver τοποθετήθηκε στην εκπομπή του «Last Week Tonight» του HBO για το μακελειό στο Ορλάντο, με άκρως συγκινητικά λόγια, αντάξια της δυναμικής του προσωπικότητας.

Με ψύχραιμο ύφος, πίσω από το οποίο πολλοί είδαν οργή, τοποθετήθηκε στην αρχή της εκπομπής του για την επίθεση.
«Το χειρότερο από όλα, είναι πως αυτός ο πόνος είναι τόσο οικείος», δήλωσε ο παρουσιαστής. Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως «τον περασμένο Νοέμβριο στο Παρίσι, οι τρομοκράτες φάνηκε πως στόχευαν τα μέρη που συμβόλιζαν ό,τι είναι υπέροχο στη Γαλλία: τον πολιτισμό της, τη μουσική της, τα εστιατόριά της. (…) Στο Ορλάντο, ένας ένοπλος επιτέθηκε κατά τη διάρκεια μιας Latin βραδιάς σε ένα gay κλαμπ στην παγκόσμια πρωτεύουσα των θεματικών πάρκων. Και, για την ιστορία, θα αγκαλιάσω με μεγάλη μου χαρά μια Latin βραδιά σε ένα gay κλαμπ στην παγκόσμια πρωτεύουσα των θεματικών πάρκων ως το απόλυτο σύμβολο για το τι είναι πραγματικά υπέροχο σχετικά με την Αμερική».

Τελειώνοντας τη συγκινητική εισαγωγή του, γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως είναι για όλους δύσκολο να σκεφτούν τι να κάνουν στον απόηχο ενός τέτοιου γεγονότος, βάζοντας ωστόσο μία τελεία στις σκέψεις του, μιας και, όπως είπε «έχουμε μια κωμική εκπομπή να σας παρουσιάσουμε». Έκλεισε την ομιλία του προβάλλοντας ένα σχετικό βίντεο του γεγονότος που ανέβηκε στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ