ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ατυχήματα λόγω αγελάδας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας

Διαδοχικές συγκρούσεις και κυκλοφοριακό χάος μετά τη σύγκρουση του ζώου με αυτοκίνητα

ΚΥΠΕ

Κλειστός για δύο και πλέον ώρες έμεινε χθες βράδυ ο αυτοκινητόδρομος Λάρνακας – Λευκωσίας από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την Κόσιη, όταν αυτοκίνητο που βρισκόταν στον δρόμο Κόσιη προς Λάρνακα, συγκρούστηκε με αγελάδα η οποία εκτινάχθηκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, κτύπησε πάνω σε διερχόμενο όχημα και στη συνέχεια άλλα τρία αυτοκίνητα πέρασαν πάνω από το νεκρό ζώο.

Μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή, λήφθηκε τηλεφώνημα για ατύχημα που προκλήθηκε από τη σύγκρουση αυτοκινήτου με αγελάδα.

Τα μέλη της Αστυνομίας που έφτασαν στη σκηνή αντιλήφθηκαν ότι αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας από τη Βουλγαρία, κάτοικος Νήσου, με συνεπιβάτες δύο άλλα άτομα, συγκρούστηκε σε αγελάδα που κυκλοφορούσε στη δεξιά πλευρά του αυτοκινητοδρόμου, με κατεύθυνση από την Κόσιη προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.

Από τη σύγκρουση το ζώο εκτινάχθηκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, δηλαδή από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς την Κόσιη και κτύπησε πάνω σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα κάτοικοι Λευκωσίας.

Στη συνέχεια, τρία διερχόμενα αυτοκίνητα, τα οποία δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν εγκαίρως, πέρασαν πάνω από το νεκρό ζώο.

Από τις συγκρούσεις δεν υπήρξαν οποιοιδήποτε τραυματισμοί, ενώ τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση μετακινήθηκαν πριν την άφιξη της Αστυνομίας.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας έγινε αντιληπτό ότι η αγελάδα έφερε ενώτιο και μέσω των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών διαπιστώθηκε ότι το ζώο ανήκε σε κτηνοτρόφο της περιοχής Αραδίππου, ο οποίος το αναζητούσε από τις 22 Ιουλίου.

Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς Λευκωσία έμεινε κλειστή μέχρι τις 11.10 το βράδυ της Κυριακής.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση