ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΠτΔ: Έχουμε δρόμο να διανύσουμε αλλά υπάρχει η βούληση

Τέθηκαν επί τάπητος περιουσιακό και θέματα ασφάλειας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υπάρχουν διαφορές, ωστόσο και η βούληση να συζητηθούν, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Ανστασιάδης, προσερχόμενος στο Προεδρικό μετά το τέλος της συνάντησης με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Η συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα παρά τις διαφορές που υπάρχουν, επισήμανε ο Πρόεδρος, ενώ έχουν συζητηθεί οι θέσεις των δύο πλευρών και ανταλλάγησαν δημιουργικές απόψεις, όσον αφορά το πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστούν τα δύο σοβαρότητα προβλήματα.

«Υπάρχει δρόμος να διανύσουμε αλλά και η βούληση να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν ανησχίες στη μια ή την άλλη πλευρά, όπως και οι δίκαιες αξιώσεις της μιας ή της άλλης πλευράς».

Διαπιστώθηκαν οι διαφορές, ανέφερε ο Πρόεδρος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, επανέλαβε ωστόσο ότι υπάρχει η βούληση αυτές να ξεπεραστούν.

«Είναι κάτι που θα διαφανεί στο τέλος, ήταν η πρώτη συνάντηση που μπήκε στα βαθιά» χαρακτήρισε την σημερινή συνάντηση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. «Οι όλες, έστω και διαφορετικές απόψεις, είχαν μία δημιουργική πρόθεση» κατέληξε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε πως οι διαφορές μπορούν να γεφυρωθούν εάν συνεχιστεί ο διάλογος και «μποορούν να σμικρυθούν οι αποστάσεις και να υπάρχει μια περαιτέρω δημιουργική προσπάθεια» σημείωσε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση