ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα χέρια της Αστυνομίας ο ένοπλος της Ανθούπολης

Παραδόθηκε και αφοπλίστηκε από την Αστυνομία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πριν από λίγο, η Αστυνομία συνέλαβε τον ένοπλο στην Ανθούπολη. Νωρίτερα, ο ύποπτος είχε κλειδωθεί στο σπίτι του με κυνηγετικό όπλο σε κατάσταση αμόκ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο 38χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Τελικά, ο ένοπλος παραδόθηκε στην Αστυνομία και αφοπλίστηκε από τους αστυνομικούς. 

Προηγούμενη ενημέρωση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια της Αστυνομίας να προσεγγίσει τον δράστη, ο οποίος βρίσκεται κλειδωμένος μέσα στο σπίτι του με το κυνηγετικό του όπλο. Στη σκηνή έφτασαν διαπραγματευτές για να τον πείσουν να παραδοθεί. Η Αστυνομία πάντως δεν αναμένεται να επιχειρήσει έφοδο στην οικία του, καθώς ο δράστης δεν κρατάει όμηρους.

Προηγούμενη ενημέρωση

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, μετά από πληροφορία για ένοπλο στην περιοχή Ανθούπολης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Ελληνοκύπριο, γύρω στα 40, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ ενώ απειλεί με κυνηγετικό όπλο γείτονες του.

Ο άνδρας έχει κλειδωθεί στο σπίτι του έχοντας πάντα στην κατοχή του το κυνηγετικό του όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», στον χώρο βρίσκεται ασθενοφόρο, ενώ από στιγμή σε στιγμή καταφτάνουν διαπραγματευτές της Αστυνομίας για να τον πείσουν να παραδοθεί. 

Η Αστυνομία καλεί τους κατοίκους παρακείμενων κατοικιών να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Στη σκηνή έχουν σπεύσει μέλη της ΜΜΑΔ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση