ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Α. Παπαχαραλάμπους για τη δημαρχία Στροβόλου

Ο αντιδήμαρχος Στροβόλου εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές

ΚΥΠΕ

Την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία Στροβόλου εξήγγειλε ο Αντιδήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας B. Παπαχαραλάμπους.

Με ανακοίνωση του απευθυνόμενος προς τους δημότες Στροβόλου, ο κ. Παπαχαραλάμπους αναφέρει ότι «μετά από παρουσία δεκαπέντε χρόνων στο δημοτικό συμβούλιο του Στροβόλου αποφάσισα να θέσω εαυτόν στην κρίση των συνδημοτών μου διεκδικώντας τη δημαρχία».

«Καταλήγω σε αυτή την απόφαση ευθύνης μετά από σοβαρό προβληματισμό και αφού για αρκετούς μήνες διαβουλεύτηκα με μεγάλο αριθμό συνδημοτών μου. Τους ευχαριστώ για την ενθάρρυνση και για τη στήριξη που εκδηλώνουν», αναφέρει.

«Όραμά μου», προσθέτει, «είναι να υπηρετήσω το Στρόβολο υιοθετώντας σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες, διαπνεόμενος όμως πάντοτε από σεβασμό στις παραδόσεις μας, με στόχο οι δημότες να απολαμβάνουν στο δήμο μας τις υπηρεσίες που αναλογούν σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη».

«Βασικές αρχές θα είναι η διαφάνεια, η διαρκής ενημέρωση και οι διαδικασίες άμεσης συμμετοχής των δημοτών στα δρώμενα του δήμου», αναφέρει.

«Παρουσιάζω μια υποψηφιότητα που απευθύνεται, βεβαίως, σε όλους τους Στροβολιώτες καθώς πιστεύω ακράδαντα, όπως έχω δείξει και με τη μέχρι τώρα δραστηριότητά μου, ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να χρωματίζεται ούτε και να κομματίζεται», προσθέτει.

«Ανήκοντας όμως στις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού, θέτω ως προτεραιότητα μου να συμμετάσχω στις σχετικές διαδικασίες της παράταξής μου, όπως αυτές καθορίζονται από τα σχετικά άρθρα του καταστατικού και όπως έχουν επιβεβαιωθεί από πρόσφατη απόφαση του Πολιτικού Γραφείου ημερομηνίας 28 Ιουλίου», συμπληρώνει.

«Με διάθεση να αφοσιωθώ στις κοινές υποθέσεις του Στροβόλου, με ανιδιοτέλεια και όρεξη, συμπορεύομαι με τη ζωντανή τοπική κοινωνία για να δώσουμε στην πόλη μας μια ακόμα καλύτερη όψη και να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή των Στροβολιωτών», καταλήγει ο κ. Παπαχαραλάμπους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση