ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια-Απόλλωνας 1-1: Αποχαιρέτισε με μαγεία

Το «τριφύλλι» τίμησε τον Νούνο Ασίς για την προσφορά του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας προς τιμή του Νούνο Ασσίς μεταξύ της Ομόνοιας και του Απόλλωνα. Ο αγώνας όπως αναμενόταν ήταν στραμμένος στον Νούνο Ασσίς που αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ομόνοιας με μια μαγική πάσα προς τον Σέρινταν που έδωσε τελικά την ασσίστ στον Αγκάγιεφ για το γκολ της Ομόνοιας.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με τον Απόλλωνα να είναι αυτός που ήθελε να πιέσει όμως να μην μπορεί να φτιάξει ευκαιρίες. Το παιχνίδι διεξαγόταν σε χαμηλό τέμπο και μόνο αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η αποχώρηση του Νούνο από το παιχνίδι στο 21’ λεπτό όπου και αποθεώθηκε. Παρόλα αυτά η Ομόνοια ήταν αυτή που έφτιαξε τις δύο πρώτες κλασσικές ευκαιρίες όταν ο Βάλε απόκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ το σουτ του Ιβανόφ στο 40’ και στην συνέχεια στην εκτέλεση του κόρνερ ο Κονομής απέτυχε να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίκτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Νούνο Ασσίς να εισέρχεται ξανά στο παιχνίδι και να έχει μάλιστα καταλυτική παρουσία αφού στο 55’ έβγαλε μαγική μπαλιά στον Σέρινταν που με την σειρά του έδωσε την πάσα σε κενό τέρμα στον Αγκάγιεφ και ο Αιγύπτιος δεν αστόχησε. Η απάντηση του Απόλλωνα ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με τον Γκιέ-Γκιέ που πέρασε πριν λίγα λεπτά στο παιχνίδι. Έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αφού έγιναν και πολλές αλλαγές θέλοντας οι ομάδες να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές τους. Στο 85’ λεπτό ο Νούνο Ασσίς είχε σπουδαία ευκαιρία να αποχαιρετήσει με γκολ όμως το σουτ που έπιασε από το ύψος του πέναλτι έφυγε έξω. Το παιχνίδι τα τελευταία 5 λεπτά κύλησαν χωρίς κάποιες αξιόλογες φάσεις και έτσι ο Νούνο Ασσίς αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ομόνοιας σε ένα όμορφο βράδυ στο ΓΣΠ. Με την λήξη του αγώνα ο Νούνο ανάλαβε ρόλο οργανωτή κερκίδας και ξεσήκωσε τους φιλάθλους της Ομόνοιας.

Δείτε τις εντεκάδες:

Ομόνοια: Κρέσιτς, Κωνσταντινίδης, Παντελιάδης, Κονομής, Σοϊλέδης, Μαργκάσα, Φυλακτού, Ασσίς, Ιβανόφ, Χατζάρας, Σέρινταν

Απόλλωνας:Βάλε, Νούνο Λόπες, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Μπαρμπάρο, Πίεχ, Ρομπέρζ, Παπουλλής, Ρέινολντς, Βινίσιους, Βασιλείου

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση