ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνελήφθη ο γενικός γραμματέας της ΠΑΣΥΝΟ (upd)

Με την κατηγορία για οχλαγωγία και εξύβριση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνελήφθη ο γ.γ της ΠΑΣΥΝΟ Παναγιώτης Γεωργίου με την κατηγορία για οχλαγωγία και εξύβριση. Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι μεθυσμένος ασθενής εξύβρισε και προκάλεσε ζημιές στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μετέβη η συντεχνία της ΠΑΣΥΝΟ, η οποία φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με την Αστυνομία. Όπως επεσήμανε στο κρατικό κανάλι ο γ.γ της ΠΑΣΥΝΟ ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, συνελήφθη με την κατηγορία της οχλαγωγίας και της εξύβρισης καθώς όπως φαίνεται ήρθαν σε αντιπαράθεση με την αστυνομία καθώς δεν υπήρχε αστυνομικός όταν υπήρξε το περιστατικό.

Στον αστυνομικό σταθμό μετέβη και ο Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, ο οποίος βρισκόταν στη Λεμεσό για άλλες υποχρεώσεις και έτυχε σχετικής ενημέρωσης για το περιστατικό. Τελικά ο κ.Γεωργίου κατηγορήθηκε γραπτώς για υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας και εξύβριση αστυνομικού και αφέθηκε ελεύθερος.

Μιλώντας εξάλλου στο ΚΥΠΕ, λίγο μετά που αφέθηκε ελεύθερος, ο ΓΓ της ΠΑΣΥΝΟ υποστήριξε πως δέχθηκε φραστική επίθεση από τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να του αντιμιλήσει και τότε ενημερώθηκε πως βρισκόταν υπό σύλληψη.

Το νοσηλευτικό προσωπικό, πρόσθεσε, δέχεται καθημερινά ύβρεις, ακόμα και επιθέσεις από ασθενείς, και δεν υπάρχει κάποιος να επέμβει για να βοηθήσει, είπε ο κ. Γεωργίου και διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν ο ίδιος να συλληφθεί και όχι ο ασθενής που προκάλεσε το επεισόδιο στις Πρώτες Βοήθειες.

«Προσπαθούμε να επιλύσουμε τα προβλήματα και τελικά καταλήγουμε να πηγαίνουμε στα δικαστήρια» ήταν η τοποθέτηση του κ. Γεωργίου μετά και από τη δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ότι το θέμα το ανέλαβε πλέον η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση