ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θέλτα-Παναθηναϊκός 2-0: Η μπάλα τιμωρεί

Γκουιντέτι και Βας σε 84' και 89' καθάρισαν το παιχνίδι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τη Θέλτα για 75’ λεπτά στο «Μπαλαΐδος», έχασε ευκαιρίες και κράτησε τους κινδύνους μακριά από την εστία του, όμως τα γκολ που δέχτηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 και τον άφησαν χωρίς βαθμούς μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πράσινοι» στάθηκαν πάρα πολύ καλά στο πρώτο μέρος και δεν άφησαν σε κανένα σημείο να τους ξεφύγει ο έλεγχος του ρυθμού. Ταυτόχρονα, η ομάδα του Στραματσόνι ήταν πιο επικίνδυνη από την αντίπαλό της και αφού δημιούργησε τρεις καλές στιγμές με τους Μπεργκ (11’, 15’) και Λουντ (25’), έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 38’, όταν ο Ιμπάρμπο έφυγε σε τετ-α-τετ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Αλβάρεθ, που σταμάτησε και δεύτερο σουτ από τον Κουλιμπαλί στην επαναφορά.

Το σκηνικό διατηρήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης, με τη Θέλτα να παραμένει ακίνδυνη και τον Παναθηναϊκό να βρίσκει τις προϋποθέσεις για να απειλήσει, χωρίς να καταφέρει, ωστόσο, να μετουσιώσει κάποια από αυτές. Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι κράτησαν περισσότερο τη μπάλα και έβαλαν πίεση στο «τριφύλλι», που έδειξε να στερεύει από δυνάμεις. Στην πρώτη τους πραγματική ευκαιρία στο ματς, μάλιστα, ο Γκουιντέτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στιλ στο 84’, ενώ ο Βας με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέντε λεπτά αργότερα «καθάρισε» τη δουλειά.

Συνθέσεις
Θέλτα: Αλβάρεθ, Μάγιο, Φοντάς, Καμπράλ, Τζόνι, Ντίας, Ρόσι (79’ Άσπας), Ερνάντες, Ναράνχο (60’ Σίστο), Σενιέ (71’ Βας), Γκουϊντέτι.
Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής (88’ Εμποκού), Σάμπα, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Λεντέσμα, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση