ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υποψήφιος για τη Λακατάμια ο Γιάννης Πιερίδης

Κατεβαίνει ανεξάρτητος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο Γιάννης Πιερίδης για τη Δημαρχεία Λακατάμιας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Δεκέμβριο. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι οι ενασχόληση του με τα δημοτικά θέματα του έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίζει «καταστάσεις, προβλήματα και ανθρώπους» της περιοχής.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ενασχόληση μου επί δέκα συναπτά έτη με τα δημοτικά θέματα, ως Δημοτικός Σύμβουλος Λακατάμιας, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω καλά καταστάσεις, προβλήματα και ανθρώπους:

Καταστάσεις που διαχρονικά θα μπορούσαν να αναδείξουν τον Δήμο σε πρότυπο περιφερειακού Δήμου κάτι από το οποίο απέχουμε πολύ.

Προβλήματα που χρονίζουν αδικαιολόγητα ενώ θα μπορούσαν με δημιουργική διαχείριση να είχαν επιλυθεί προς όφελος των δημοτών.

Ανθρώπους που κοπιάζουν και βασανίζονται για να πετύχει το καλύτερο ο Δήμος αλλά και ανθρώπους που αδιαφορούν και υπονομεύουν την προσπάθεια εξυπηρετώντας προσωπικά ή άλλα συμφέροντα.

Είναι αυτή η γνώση μου αλλά και η συνεχής παρότρυνση, από δημότες που ξέρω ότι πονούν την πόλη μας, που με ώθησαν υποβάλω σήμερα ανεξάρτητη υποψηφιότητα ως Δήμαρχος Λακατάμιας και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου.

Πολύ σύντομα θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω προγραμματικές θέσεις τις οποίες ετοιμάζω με επιτελείο συνεργατών μου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση