ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιατί η Hillary Clinton επιλέγει κόκκινο χρώμα

Οι στυλιστικές επιλογές της Κλίντον δεν είναι τυχαίες

Kathimerini.gr

Χθες η Hillary Clinton έδωσε την τελευταία της ομιλία όσο αφορά την προεκλογική περίοδο αφού σήμερα είναι οι εκλογές. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία όσο αφορά την υποψήφια πρόεδρο, πόσο μάλλον και οι στιλιστικές της επιλογές. Τι επέλεξε να φορέσει η ίδια;Επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο κοστούμι. Το κόκκινο χρώμα σημαίνει κα συμβολίζει πολλά!

Συμβολίζει την αγάπη, την ενότητα, το θυμό, την ωριμότητα και την ορμή. Είναι χρώμα ζεστό, πλημμυρισμένο από ένταση, επανάσταση και συγκίνηση. Το κόκκινο είναι το κατ’ εξοχήν χρώμα του ερωτικού πάθους, το χρώμα της φωτιάς, της δύναμη, της θερμότητας. Στη χρωματοθεραπεία θεωρείται ότι ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος και δίνει ενέργεια.

Το χρώμα κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς και της κινητήριας δύναμης της ζωής Ως εκ τούτου με το κόκκινο ως χρώμα μας, έχουμε ένα φλεγόμενο πάθος, μια ισχυρή αγάπη που επιδιώκει να αναγνωριστεί η αξία μας ως ανθρώπινο ον. Τα μηνύματα που ακριβώς θέλει να περάσει και η Hillary.

Θα δείξει σε λίγες ώρες αν τα κατάφερε.

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ