ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κινητοποίηση χωρίς αποτέλεσμα στον Πωμό

Στρατιώτης είδε «κάτι» να επιπλέει στη θάλασσα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Χωρίς αποτέλεσμα, παρά τις πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας. Σκάφη της λιμενικής Αστυνομίας έσπευσαν στη περιοχή του Πωμού μετά από πληροφορία στρατιώτη ότι κάτι επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», στο σημείο κατευθύνθηκε σκάφος της λιμενικής στο σημείο. Οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες στο σημείο όπου ο στρατιώτης αντιλήφθηκε κάτι να επιπλέει ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για τον 31χρονο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις έρευνες συμμετέχουν δύο σκάφη της Λιμενικής Αστυνομίας ενώ με το πρώτο φως σχεδιάζεται από το ΚΣΕΔ νέα έρευνα σε μεγαλύτερη περιοχή από τον κόλπο Λατσιού μέχρι τον Πύργο Τηλλυρίας αφού στην περιοχή επικρατούν ισχυρά ρεύματα προς διάφορες κατευθύνσεις.

Στην έρευνα θα συμμετάσχουν αεροναυτικά μέσα της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς καθώς και ομάδες της Πολιτικής Άμυνας και ομάδες εθελοντών.

Υπενθυμίζεται ότι για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 31χρονου δύτη Ανδρέα Γιάγκου, ο οποίος πήγε για ψάρεμα στην περιοχή του Πωμού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση