ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΚΟΑ: «Καμία κωλυσιεργία για το γήπεδο ΑΕΛ-Άρη»

Με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Πάμπος Στυλιανού τοποθετήθηκε μέσω ραδιοφωνικών δηλώσεων του για το θέμα του γηπέδου.

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Δηλώσεις που εμμέσως απαντούν στο σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Λεμεσού Sports 1. Ο πρόεδρος του Οργανισμού επιβεβαιώσε τις πληροφορίες μας που έφεραν τα εμπλεκόμενα μέρη να έχουν συνάντηση εντός της ημέρας

«Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί στη Λεμεσό. Λυπάμαι και με θλίβει εάν δημιουργούνται ψίθυροι και υποσκάπτεται το κύρος του ΚΟΑ μιλώντας για γραφειοκρατικές διαδικασίες και ανευθυνότητες. Ανευθυνότητα θα ήταν αν ο ΚΟΑ προχωρούσε σε αυτό το έργο χωρίς να κατοχυρωθούν όλες οι πλευρές. Είμαστε ένας ημικρατικός οργανισμός που διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα. Μόλις  χθες είχα πολύωρη συνάντηση με την ελεγκτική υπηρεσία η οποία θέτει συγκεκριμένους όρους για την υλοποίηση του έργου. Εμείς προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα δεδομένα. Αφού φτάσαμε μέχρι εδώ ας κάνουμε υπομονή. Να μην λαϊκίζουμε. Χρειάζεται υπομονή και υπευθυνότητα» δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος του ΚΟΑ και συνέχισε:

«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει καν κωλυσιεργία. Η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται και στη λανθασμένη συμπλήρωση των εγγράφων εκ μέρους των σωματείων. Για ακόμη μια φορά ζητώ από τους παράγοντες του Άρη και της ΑΕΛ να μη λένε κουβέντες παραπάνω. Είναι αρκετά τα εκατομμύρια που θα δώσει ο ΚΟΑ για την υλοποίηση του έργου. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί μια σύσκεψη για να καταλήξουμε στο τελικό στάδιο πριν την προσφοροδότηση. Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση και έλεγχος του έργου» δήλωσε ο κ. Στυλιανού ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας που έφεραν τα εμπλεκόμενα μέρη να έχουν συνάντηση εντός της ημέρας.

www.kathimerini.com.cy

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Άρης: Τελευταία Ενημέρωση

«Καθάρισαν» γρήγορα, αφήνοντας εκτός την Ανόρθωση και θέλουν το πρώτο τους κύπελλο στον Άρη
24sports.com.cy
 |  ΑΡΗΣ