ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:01
 

#Pantopolio Το νέο αίμα στην αυτοκίνηση και η έλλειψη κόκορα κρασάτου

Του Επίκουρου

Του Επίκουρου

Αναστάτωση αυτή τη βδομάδα στο Παντοπωλείο. Αφενός υπήρξε έλλειψη αρκετής ποσότητας κόκορα για το αγαπημένο μαγειρευτό του μαγαζιού, αφετέρου πολλά κοκόρια τσακώνονταν στο κοτέτσι του ΓεΣΥ. Ο συνέταιρος του μαγαζιού, όπως τον αποκαλούν και οι συνάδελφοί του, Γιώργος Παμπορίδης, ετοιμάζεται για τη μάχη των μαχών. Μόνος εναντίον όλων, κάτι σαν τον Λεωνίδα χωρίς τους τριακόσιους. Απέναντί του ασφαλιστικές, φαρμακευτικές, κομματικές και η σέξι κυρία του υπουργείου, η μαντάμ Χριστίνα, η οποία μιλά απταίστως και την ελληνική. Ο Θεός να τον βοηθήσει, αν και νομίζω πως ούτε αυτού φτάνει η χάρη του στην περίπτωση.

Στη διαφημιστική "Τελεία και Παύλα" κατέληξε ο λογαριασμός της "anytime" του ομίλου της Interamerican, η οποία ετοιμάζεται για δυναμικό πλασάρισμα στην κυπριακή αγορά. Οπως μαθαίνουμε το SPEC μιλούσε για μισό εκατομμύριο πληρωμένη διαφήμιση για έξι μήνες.

Σε μία άλλη κοκορομαχία ο υπουργός οικονομικών, και αυτός θαμώνας του μαγαζιού, συμπεριφέρεται σαν ερασιτέχνης παίκτης του πόκερ βάζοντας όλα τα λεφτά του σε χαρτί που δεν κρατά. Ελπίζω πάντως να μη θέσει ζήτημα Σάβιας κάποιος συνάδελφος του στο Euprogroup, γιατί θα επαληθευθεί η ρήση της Μαρί Λεπέν πως το ευρώ έχει πεθάνει. Ο Θωμάς πάντως είναι αγχωμένος για τον υπουργό, τον βλέπει στο τραπέζι να αφήνει όλο το λουβί στο πιάτο και νομίζει πως φταίει η συνταγή.

Αυτή η βδομάδα πάντως κυλά στους ρυθμούς του motor show, το οποίο θυμίζει τις παλιές καλές εποχές του 2008. Τότε που όλοι οι κλητήρες της δημόσιας διοίκησης πήγαν για να πάρουν Μερσεντές. Οχι, ο κυρ Χαράλαμπος ποτέ δεν θα δεχόταν να πουλήσει ΒΜW σειρά πέντε και πάνω σε λαϊκά στρώματα.

Πάντως υπάρχουν και ανακατατάξεις στον τομέα με τον Δονάτο Δήμου, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Βόλβο Ελλάδος, κατέληξε γενικός διευθυντής της - ταλαιπωρημένης- CIC automasters. Με πώληση ένα (1) όλο και όλο Alfa Romeo το πρώτο τρίμηνο του έτους, μόνο καλύτερα μπορεί να πάει η εταιρεία η οποία στεγάζει τον στάβλο του Σερτζιο Μαρκιόνε, δηλαδή FIAT, Alfa Rome και Jeep - Crysler. Ο Δονάτος, πρώην υφιστάμενος και protagee του γκουρού του κυπριακού μάνατζμεντ, Μάριου Λουκαΐδη, είναι σκληρός τύπος με βαθιά γνώση του τι έρχεται στην αυτοκίνηση.

Την ενίσχυση του νέου αίματος στο μάνατζμεντ των εισαγωγέων αυτοκινήτων ολοκληρώνουν οι όλο και περισσότερο δραστήριοι Κόδρος και Κλέλια Πηλακούτα, (Γκρουπ Πηλακούτας) αλλά και κόρη της αδικοχαμένης Βάσως Μιχαήλ, Κρύσταλ (Ford).

Ο Θωμάς πάντως δείχνει λίγο ανήσυχος τελευταία για τον ανταγωνισμό από το Skinny Fox όπου μαζεύονται τα μεσημέρια δικηγορίνες και λογιστές για μεσημεριανό aperrol spriz και καρπάτσιο με τρούφα. Ενα ενδιαφέρον target group που δεν αφήνει δικαστή και τραπεζίτη που να μην κουτσομπολέψει. Περισσότερα επ΄ αυτού τις επόμενες εβδομάδες.

Σχόλια αναγνωστών

Ποιος φταίει για τις κακές καιρικές συνθήκες στην οδική ασφάλεια;

«Επιτέλους ένα άρθρο που ‘έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.’ Χωρίς αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση ...»
Λευκωσιατης  |  09:27

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:46

H «Κ» αποκαλύπτει την πρόταση του ΟΚΥπΥ που απέρριψε η ΠΑΣΥΚΙ

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:44

Υπ. Υγείας: Παραμύθι τα περί ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:43
X