ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τι είπε ο Κρις ο βουλευτής…

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Συγκλονιστήκαμε όλοι! Ζούμε στην εποχή του Χρήστου Ορφανίδη. Ποιος Μιλτιάδης, Περικλής, Λεωνίδας, Αλέξανδρος, ποιος Μακρυγιάννης, άστα να παν στην ευχή.

Γράφουμε ιστορία εδώ πέρα στην Κύπρο. Όχι αντάξιοι των προγόνων μας, άρχισαν να φαίνονται μικροί ρε παιδί μου. Ντρέπομαι προσωπικά γι’ αυτούς.

Όπως και να έχει, τον δικό μας και Κρις να το λες, δεν υπάρχει θέμα. Βουλευτής είναι κάπου σε κανένα μνημόσυνο, γήπεδο, κηδεία, γάμο, εγκαίνια, κοπή της βασιλόπιτας, κατάθεση στεφάνων… κάποιος θα τον έχει πει Κρις ρε παιδί μου. Θα του έχει πάρει τον αέρα, σε τόσες συνάξεις… λίγο να πιεις περισσότερο πάει και το βουλευτιλίκι στην ευχή του Θεού.

Τέλος πάντων. Το θέμα είναι τι σκέφτηκε ο Κρις και το έγραψε κιόλας δημόσια σε χαρτί με το έμβλημα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με δικά μου λόγια στο λέω… ο Κρις είπε ότι απουσιάζει ο Μάρκος Παγδατής από τους εθνικούς αγώνες που δίνει σύσσωμος ο κυπριακός λαός. Κάπως έτσι το θέτει, έτσι το καταλαβαίνω εγώ.

Και το χειρότερο δεν είναι αυτό. Έχει και άλλα… όσο και αν το πιστεύεις. Ο Μάρκος, όπως λέει ο Χρήστος ο βουλευτής, είναι και λίγο αγνώμων, αφού ούτε τη στήριξη που διαχρονικά του παρέχει ο ΚΟΑ δεν εκτιμά.

Και δεν ήρθε να παίξει με τους Τούρκους για το Ντέιβις Καπ. Με τους Τούρκους, στο τένις; Μοιάζει απίστευτο μα είναι πραγματικό.

Σε μια σύγχρονη βερσιόν της μάχης των Θερμοπυλών, λέω εγώ τώρα, πάμε 299 άτομα, αφού ο Μάρκος επέλεξε να μείνει εκτός. 299… 299 δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμείς θα τα βγάλουμε πέρα. Ο Κρις να ’ναι μέσα και άλλοι σαν και αυτόν και θα τα βγάλουμε πέρα με τους Τούρκους. Ας είναι και με ρακέτες.

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα έρθει ο Κρις στη μάχη. Γιατί κάπου είδα να θύμωσε με τρόπο ο αρχηγός του κόμματος και δεν ξανάκουσα, ούτε και ξαναείδα Κρις. Δεν πειράζει Χρήστο βουλευτή, 298… 298 δεν μασάμε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση