ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Pole position για Χάμιλτον

Ο Βρετανός δευτεραθλητής εξασφάλισε την pole position για το Grand Prix της Μελβούρνης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τον τίτλο του φαβορί για τον τίτλο έδειξε από τις πρώτες κατατακτήριες της νέας σεζόν στη Formula 1 ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός δευτεραθλητής εξασφάλισε την pole position για το αυριανό Grand Prix της Μελβούρνης.

Πίσω από τον πιλότο της Mercedes ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ ακολούθησε ο νέος παρτενέρ του Χάμιλτον, Βάλτερι Μπότας. Ο Κίμι Ραϊκόνεν (Ferrari) και ο Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) ακολούθησαν, ενώ την πρώτη δεκάδα του γκριντ συμπλήρωσαν οι Ρομέν Γκροζάν (Haas), Φελίπε Μάσα (Williams), Κάρλος Σάινθ (Toro Rosso), Ντάνιελ Κβίατ (Toro Rosso) και Ντάνιελ Ρικιάρντο (Red Bull), με τον τελευταίο να έχει έξοδο στις μπαριέρες στην τελευταία φάση των κατατακτήριων.

Εκτός από την πρώτη προκριματική σειρά έμειναν οι Τζόλιον Πάλμερ (Renault), Λανς Στρολ (Williams), Στόφελ Βαντούρνε (McLaren), Κέβιν Μάγκνουσεν (Haas) και Αντόνιο Τζοβινάτσι (Sauber), ενώ από τη δεύτερη δεν επιβίωσαν οι Μάρκους Έρικσον (Sauber), Εστέμπαν Οκόν (Force India), Φερνάντο Αλόνσο (McLaren), Νίκο Χούλκενμπεργκ (Renault) και Σέρχιο Πέρες (Force India).

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν θα αρχίσει την Κυριακή στις 8:00.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X