ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εμμένει στην European Super League η Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωση από τους μπλαουγκράνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αντίθετη με την κοινή γνώμη και τις άλλες ομάδες που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το πρότζεκτ της European Super League δηλώνει η Μπαρτσελόνα με σχετική ανακοίνωση. Σε αυτή ξεκάθαρα παίρνει θέση υπέρ της νέας λίγκας, υπογραμμίζοντας ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψη της, τις αντιδράσεις και τις δέχεται.

Ωστόσο αναφέρει ότι θα πρέπει να αναλυθούν τα δεδομένα και συγκεκριμένα οι λόγοι των αντιδράσεων που υπήρχαν προκειμένου, όπως τονίζει, να επανεξετασθεί το ζήτημα της λειτουργίας της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κυρίως βάσει των τωρινών κοινωνικο-οικονομικών συνθηκών, είναι απαραίτητο να προβούμε σε δομικές αλλαγές που στοχεύουν στην εγγύηση της οικονομικής βιωσιμότητας και αξιοπιστίας στον χώρο του ποδοσφαίρου, βελτιώνοντας το θέαμα που προσφέρεται στους οπαδούς και αυξάνοντας την κοινωνική βάση στην οποία στηρίζεται το ποδόσφαιρο.

Με αυτούς τους όρους, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποδέχθηκε ως επείγον ζήτημα να γίνει μέλος, ως ιδρυτικό κλαμπ, της Super League, μιας διοργάνωσης που η ουσία της είναι να αυξήσει την ποιότητα και την ελκυστικότητα του θεάματος, ενώ ταυτόχρονα ως αδιαπραγμάτευτη αρχή της ομάδας, να αναζητήσει νέες φόρμουλες για την αλληλεγγύη προς ολόκληρο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα».

Η απόφαση πάρθηκε με την πεποίθηση ότι μια ενδεχόμενη άρνηση να γίνουμε μέρος σε αυτό το εγχείρημα ως ιδρυτικό μέλος θα ήταν ιστορικό λάθος. Ως σύλλογος παγκόσμιας εμβέλειας και απήχησης, υπερασπιζόμαστε την ηγετική στάση του συλλόγου, που είναι ουσιώδες μέρος της ταυτότητας και του αθλητικού, κοινωνικού πνεύματος του συλλόγου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση