ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λέγκια - Ρεάλ 3-3: Ματσάρα στη Βαρσοβία

Τα αποτελέσματα της βραδιάς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρομερό παιχνίδι παρά την παγωμάρα των άδειων κερκίδων στη Βαρσοβία, όπου Λέγκια και Ρεάλ Μαδρίτης εξήλθαν ισόπαλες με 3-3 για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «βασίλισσα» ήταν το απόλυτο αφεντικό στο πρώτο μέρος του αγώνα. Ευτύχησε να προηγηθεί πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με γκολάρα του Μπέιλ, είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού, έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες με κάθε τρόπο (πότε λόγω αστοχίας, πότε λόγω του Μάλαρζ και πότε με καίριες παρεμβάσεις αμυντικών προ της γραμμής) και στο 35’ έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη με τον Μπενζεμά. Πέντε λεπτά αργότερα, ωστόσο, η Λέγκια κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μετουσιώνοντας σε γκολ τη μοναδική απειλητική κατάσταση που έφτιαξε για την εστία του Νάβας, με τον Οτζίτζα να νικά τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα με φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε κι αυτό με τη Ρεάλ να φτιάχνει ευκαιρίες, όμως το γκολ ήρθε για λογαριασμό των γηπεδούχων που έφεραν το ματς στα ίσα στο 58’ με τον Ράντοβιτς. Η συνέχεια του αγώνα επεφύλασσε ακόμη περισσότερες συγκινήσεις, αφού η Λέγκια στο 83’ κατάφερε να γυρίζει το παιχνίδι με τον Μουλέν. Τα πανηγύρια των γηπεδούχων δεν κράτησαν πολύ, ωστόσο, αφού ο Κόβατσιτς δύο λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Συνθέσεις

Λέγκια: Μάλαρζ, Μπερεζίνσκι, Ρζέζνιτσακ, Πάζνταν, Χλούσεκ, Κοπτσίνσκι, Μουλέν, Οτζίτζα (87’ Γιοντλόβιετς), Γκιγέρμε, Ράντοβιτς (77’ Πρίοβιτς), Νίκολιτς (69’ Κουχάρτσικ).

Ρεάλ: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Κοεντράο (77’ Κοεντράο), Κρόος, Κόβατσιτς, Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά (65’ Βάθκεθ), Μοράτα (85’ Μαριάνο).

Τα τελικά αποτελέσματα

5ος Όμιλος

Μονακό – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0 (13' Germain, 29, 41 Falcao)

Τότεναμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1 (65 Kampl)

6ος Όμιλος

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ 1-0 (12' Ramos)

Λέγκια Βαρσοβίας – Ρεάλ Μαδρίτης 3-3 (40 Odjidja, 58 Radovic, 83 Moulin / 1' Bale, 35 Benzema, 85 Kovacic)

7ος Όμιλος

Κοπεγχάγη – Λέστερ 0-0

Πόρτο – Μπριζ 1-0 (37 Andre Silva)

8ος Όμιλος

Γιουβέντους – Λυών 1-1 (14 (P) Higuaín / 85 Tolisso)

Σεβίλλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4-0 (31 Vieto, 66 Escudero, 80 Ν' Ζοnzi, 87 Ben Yedder)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση