ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προκριματικά τον Αύγουστο

Το πλάνο λέει αγώνες εντός και εκτός έδρας

Και ενώ η συζήτηση των τελευταίων ημερών αφορά τα πρωταθλήματα των Ευρωπαϊκών χωρών και αν τελικά αυτά θα ολοκληρωθούν στο γήπεδο ή θα διακοπούν οριστικά η UEFA δεν μπορεί παρά να ετοιμάζει και το πλάνο της για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για το Champions League και το Europa League της νέας περιόδου καμιά επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει απ’ την UEFA.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που μετέδωσε το ΣΠΟΡ FM 95.0 στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» (καθημερινά 10:00 – 12:00) η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει έτοιμο το πλάνο της.

Επί της παρούσης δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι στην μορφή των προκριματικών

Ενώ συνήθως το προκριματικά διεξάγονταν Ιούλιο, αυτό ήταν δεδομένο πως θα άλλαζε και θα πήγαιναν για πιο μετά. Αυτό που προκύπτει είναι πως η UEFA τα προορίζει στον Αύγουστο ίσως και τον Σεπτέμβριο. Από εκεί και πέρα η συζήτηση που ήταν στο τραπέζι ήταν για το κατά πόσο θα άλλαζαν μορφή τα προκριματικά.

Η UEFA όμως επί της παρούσης δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι στην μορφή των προκριματικών. Κανονικά αγώνες εντός και εκτός έδρας λέει το πλάνο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως το καλεντάρι θα πιεστεί.

Η αλλαγή που θα υπάρξει θα αφορά καθαρά τα παράθυρα. Εκεί δηλαδή που υπήρχαν δυο και τρεις εβδομάδες διαφορά μεταξύ των αγώνων στους ομίλους, θα πάμε σε μικρότερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση