ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ θα κριθεί στα δύσκολα

Όλα κρίνονται στα… δύσκολα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ο Μανόλο Χιμένεθ κερδίζει το στοίχημα που έβαλε η ΑΕΚ με την πρόσληψή του. Οι επιφυλάξεις που υπήρχαν για το αν ο Ισπανός προπονητής μπορούσε να βελτιώσει την προβληματική μέχρι τότε εικόνα της ομάδας έχουν αρχίσει να αίρονται, καθώς είναι διαρκής η αγωνιστική πρόοδος και τουλάχιστον εντός έδρας η «Ένωση» παρουσιάζεται εντυπωσιακή μετρώντας επτά νίκες σε ισάριθμα ματς με γκολ 24-0.

Η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Χιμένεθ («αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να βλέπουμε») στα αποδυτήρια μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ δείχνει και την ικανοποίηση της διοίκησης για την εικόνα της ομάδας.

Παρότι, λοιπόν, είναι δεδομένο πως ο 53χρονος προπονητής κερδίζει διαρκώς πόντους και την εμπιστοσύνη όλων στις τάξεις της ΑΕΚ, από τη διοίκηση και τους παίκτες μέχρι τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ, οποιαδήποτε συζήτηση για το μέλλον του είναι πρόωρη.

Ο Χιμένεθ έχει υπογράψει ως το τέλος της περιόδου και δεν πρόκειται να υπάρξει άμεσα απόφαση για πιθανή ανανέωση συμβολαίου. Η διοίκηση θα περιμένει να αξιολογήσει την κατάσταση μετά τα… δύσκολα που έρχονται. Η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει καν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play offs και ο Ισπανός προπονητής θα κριθεί από το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου και το τι θα καταφέρει σε πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X