ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Απόλαυσε από ψηλά την κάθε στιγμή ο πατέρας μου - Ενθουσιάστηκε με τους ΑΕΚτζήδες ο Αλμέιδα»

Ο Γιώργος Αθηνής μίλησε για τον πατέρα του Παντελή με αφορμή το ιστορικό φιλικό ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Αθλητισμός και Πολιτισμός» με τον Σάββα Κοσιάρη μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα, Γιώργος Αθηνής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ιστορικό φιλικό ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ Αθηνών: «Ο κόσμος των δυο αυτών ιστορικών συλλόγων ήταν συγκλονιστικός. Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος άρρηκτα συνδεδεμένος με τους αγώνες του Ελληνισμού. Ο λόγος που δημιουργήθηκε το σωματείο του Απόλλωνα ήταν για τους αγώνες του Ελληνισμου. Έχουμε μια σύνδεση με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό γενικότερα. Όταν έρχεται μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, αξίζει το χειροκρότημα».

Για το πως βίωσαν τη βραδιά οι άνθρωποι της ΑΕΚ: «Αυτό που τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ο κόσμος της ΑΕΚ που τους υποδέχτηκε. Ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και στον Αλμέιδα. Ήθελε να το βιώσει και ο ίδιος. Οι παράγοντες της ΑΕΚ ήξεραν τι να περιμένουν από τον κόσμο της ΑΕΚ, ο προπονητής όμως ενθουσιάστηκε. Όταν είδαν την υποδοχή που έτυχαν, είπαν ότι Ελλάδα και Κύπρος είναι ένα».

Για το πως το βίωσε ο ίδιος: «Όσο αφορά εμένα προσωπικά, ξύπνησαν θήμησες από τον πατέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα απόλαυσε από ψηλά την κάθε στιγμή αυτής της εκδήλωσης».

Για τον πατέρα του, Παντελή Αθηνή (διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και ήταν και μέτοχος της Εταιρείας του Απόλλωνα): «Δεν ξέραμε ότι θα τιμηθεί στα εγκαίνια του γηπέδου ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν άνθρωπος που του άρεσε πολύ αυτή η προβολή. Η αναγνώριση της προσφοράς του είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μας που μείναμε πίσω. Ο πατέρας μου γενικότερα ήταν άνθρωπος που προχωρούσε με τα χίλια σε ότι κι αν έκανε. Στον Απόλλωνα μπήκε για να βοηθήσει για ένα καλύτερο μέλλον. Πιστεύω ότι έβαλε το λιθαράκι όταν βγήκε η ΠΑΕΕΚ πριν κάποια χρόνια στην 1η κατηγορία. Ακόμη τον θυμούνται στην ΠΑΕΕΚ. Πραγματικά η ΠΑΕΕΚ πήρε μια εξέχουσα θέση στην καρδιά μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση