ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μακαλατές: «Επιτέλους ξεκινάμε, στόχος τα δύο γήπεδα να είναι έτοιμα το 2026»

Την έναρξη των έργων για την Διπλή Ανάπλαση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Επιτέλους ξεκινάμε. Για την ακριβεία, ξεκινήσαμε»… Με τα λόγια αυτά ο Παναγιώτης Μαλακατές ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών στον χώρο του Βοτανικού για το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης και την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

«Σας καλέσαμε σήμερα με τον Δήμαρχο για να σας ενημερώσουμε για τις πολύ σημαντικές εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης. Με δύο λέξεις: επιτέλους ξεκινάμε! Για την ακρίβεια, ξεκινήσαμε!», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην συνέντευξη Τύπου με τον Δήμαρχο Αθηναίων και συνέχισε:

« Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήμασταν σε συνεχείς συζητήσεις, με τον Δήμαρχο και τους εμπλεκόμενους φορείς, για να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εξέλιξη των εργασιών»

«Στόχος, και τα δύο γήπεδα να είναι έτοιμα και να χρησιμοποιούνται το 2026»

Να είναι έτοιμα τα δύο γήπεδα, και το ποδοσφαιρικό αλλά και αυτό του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, το 2026 είναι ο στόχος όπως επεσήμαναν τόσο ο Παναγιώτης Μαλακατές όσο και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο Παναγιώτης Μαλακατές σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των έργων και την ολοκλήρωση των έργων επεσήμανε ότι «οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη απαιτούν πολύ λιγότερο χρόνο από το ποδοσφαιρικό γήπεδο», και πρόσθεσε ότι ο στόχος «είναι το γήπεδο αυτό να είναι ταυτόχρονα έτοιμο μα το ποδοσφαιρικό γήπεδο, δηλαδή, το 2026. Ο κύριος στόχος μας είναι τα γήπεδα να είναι έτοιμα προς χρήση το 2026», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφίες και βίντεο από τους τρελούς πανηγυρισμούς στο Βερολίνο για την πρόκριση του Παναθηναϊκού
24sports.com.cy
 |  ΕΛΛΑΔΑ