ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός αποκτά το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας»

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου η σημερινή υπογραφή της τελικής σύμβασης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Και τώρα μετράει αντίστροφά… Ο Παναθηναϊκός από σήμερα αρχίζει να μετράει αντίστροφα 36 μήνες. Μέσα στο διάστημα αυτό αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση του γηπέδου του, στον Βοτανικο, να έχει το «κλειδί» του και να προετοιμάζεται για την χρήση του.

Σήμερα, στις 18:30 στο δημαρχείο έπεσαν υπογραφές στις τελικές συμβάσεις του έργου, ανάμεσα στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και της κοινοπραξίας των κατασκευαστικών εταιρειών, κάτι που πλέον σημαίνει ότι μπορούν να αρχίσουν τα έργα.

Η ανακοίνωση: 

Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του. Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση