ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: «Ο κ. Παπασταύρου έμεινε στα λόγια»

Νέα ανακοίνωση από την ομάδα της Λεμεσού

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της ρίχνει εκ νέου βολές στον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπαστάυρου, για τον οποίο όπως η ομάδα της Λεμεσού αναφερεί χαρακτηριστικά, πως μετά τα όσα ανέφερε πέρσι, έμεινε τελικά στα λόγια.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης καλεί δημόσια τον κ. Παπασταύρου να τηρήσει την απόφαση του όπως εκφράστηκε δια επίσημης ανακοίνωσης της ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ στις 9/1/2020.

Από τότε μέχρι σήμερα έγιναν πολλά κακά στραβά κι ανάποδα, αλλά η Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ και του κ. Παπασταύρου όντας ευχαριστημένη όπως όλα δείχνουν, έμεινε στα λόγια της ανακοίνωσης και ξεκάθαρα βολεύτηκε με τα όσα σφυρίζουν προς όφελος της από την αρχή της χρονιάς. Πέρασε περισσότερος από ένας χρόνος από την συγκεκριμένη ψεύτικη, παραπλανητική και προπαγανδιστική ανακοίνωση και ασφαλώς δεν είδαμε σε καμία περίπτωση τον κ. Παπασταύρου να ενημερώνει την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ όπως διατυμπάνιζε εκείνη την περίοδο. Μάλλον, η γλύκα των χρημάτων από την Ευρώπη του δημιούργησε αμνησία σε σχέση με τα όσα έγραφε τότε. Εννοείτε ότι ξέχασε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ότι συμμετείχε στην Ευρώπη και καρπώθηκε εκατομμύρια εξ’ αιτίας της γνωστής συμφωνίας των ομάδων την οποία επίσης ξεχνά και αμελεί να αποπληρώσει.

Διαφήμιζε στις 9/1/2020 ότι επιθυμούσε την δημιουργία τίμιου πρωταθλήματος που θα το χαίρονταν όλοι, αλλά η κατάληξη έναν χρόνο μετά είναι εντελώς διαφορετική, αφού όπως φαίνεται απολαμβάνει τα σφυρίγματα των διαιτητών. Σε καλούμε κύριε Παπασταύρου να έρθεις να καταγγείλουμε μαζί τον χθεσινό διαιτητή και VAR και να καλέσουμε την ομοσπονδία να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

9/2/2020: ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ.

Δ.Σ. ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Παίζει ρέστα…

ΑΕΛ: Παίζει ρέστα…

Νίκη που θα την κρατήσει στο κόλπο του τίτλου θέλει απόψε η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ
 |  ΑΕΛ