ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χατζηγεωργίου: «Είναι μεγάλη αχαριστία να πυροβολούμε τον Μάρκο»

Ο Γιάννος Χατζηγεωργίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο διευθυντής της Masters Tennis Academy, Γιάννος Χατζηγεωργίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή του Ανδρέα Βιολάρη «Pressing».

Ο κ. Χατζηγεωργίου σχολίασε τη δημόσια καταγγελία του βουλευτή του ΔΗΚΟ Χρίστου Ορφανίδη για τον Μάρκο Παγδατή, εξηγώντας τους λόγους που δεν αγωνίστηκε ο πρωταθλητής μας στο Davis Cup.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένας τόσος μεγάλος χαμός από χθες χωρίς λόγο επειδή κάποιος βουλευτής έκανε μια επιστολή δημόσια και κατηγορεί ένα άνθρωπο ο οποίος τίμησε τη χώρα μας εδώ και τόσα χρόνια. Έπρεπε να ήξερε αυτός ο κύριος ότι ο Μάρκος Παγδατής αγωνίζεται στην Εθνική από 14 χρονών. Με το επίπεδο του ως αθλητής κατάφερε να φέρει την Κύπρο από την τέταρτη κατηγορία στη δεύτερη.

Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γιατί έχουμε το Μάρκο στην ομάδα μας. Τα οφείλουμε όλα σε αυτόν τον άνθρωπο. Έκανε τη Κύπρο γνωστή σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ο κόσμος που ασχολείται με τον αθλητισμό ξέρει πόσα πρόσφερε σε αυτόν τον τόπο ο Παγδατής.

Είναι αχαριστία να τον πυροβολούμε γιατί δεν εμφανίστηκε σε ένα τουρνουά. Δεν μπορούμε να μπερδεύουμε τον αθλητισμό με τα πολιτικά. Ο Μάρκος μετά τη μεγάλη του επιτυχία στην Αυστραλία είχε προτάσεις από άλλες χώρες να κάνει διαβατήριο και να παίζει με άλλες Εθνικές και τις απέρριψε όλες.»

Για το λόγο που απουσίασε ο Μάρκος από το Davis Cup:

«Ο Μάρκος είπε ότι έχει ένα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα. Έχει δεσμευτεί σε πολλές διοργανώσεις φέτος. Διανύει ίσως την τελευταία χρονιά της καριέρας του λόγω ηλικίας και ήθελε να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση