ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Σταθερά... τζόκερ

Με τον Νιγηριανό κόντρα στην ΑΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η διαφαινόμενη απουσία του Αλμπέρτο Αγκιλάρ από την Κυριακάτικη αποστολή της Ανόρθωσης για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, αναδεικνύει ξανά την χρησιμότητα του πολυεργαλείου που λέγεται Αμπντουλάχι Σιβού. Ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής της «Μεγάλης Κυρίας» επέστρεψε χθες στις προπονήσεις μετά τη συμπερίληψή του στην αποστολή της εθνικής Νιγηρίας για το φιλικό με τη Σενεγάλη, επιστρέφοντας... σιδερένιος και χωρίς επιπλέον αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Το μοναδικό ίσως ευχάριστο... σουβενίρ από την εποχή του Αντόνιο Πούτσε, αναμένεται να πάρει εκ νέου θέση στο κέντρο της άμυνας και στο πλευρό του Ερέρο, εκεί όπου ο Ρόνι Λέβι τον έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο. Κατά διαστήματα αγωνίστηκε τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στο άκρο της άμυνας, θέσεις οι οποίες κάθε άλλο παρά άγνωστες είναι στο Σιβού, μιας και σε αυτές κλήθηκε να προσφέρει και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Νιγηριανός αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που έχουν αναγεννηθεί στα χέρια του Ρόνι Λέβι, ενώ οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης δεν κρύβουν την πεποίθηση ότι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με μεταπωλητική αξία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X