ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Αν αξίζει, γιατί όχι

Διατεθειμένοι για την οικονομική υπέρβαση σε περίπτωση που βρεθεί κάτι αξιόλογο στο μεταγραφικό παζάρι στην Κυρία

Newsroom 24sports

Αγωνιστική παύση υπάρχει αυτή την εβδομάδα καθώς, βρισκόμαστε μόλις μια μέρα μακριά από τα Χριστούγεννα. Ποδοσφαιριστές, αλλά και οι τεχνικές ηγεσίες των ομάδων απολαμβάνουν μερικές μέρες χαλάρωσης και ξεχνασιάς.

Ωστόσο, η μεταγραφική περίοδος είναι πρώτων πυλών και όλες οι ομάδες ψάχνουν πυρετωδώς τις επόμενές κινήσεις τους.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι δεδομένο πλέον ότι ο Τιμούρ ψάχνει ποδοσφαιριστή στην μεσαία γραμμή με περισσότερό δημιουργικό ρόλο.

Όπως διαδίδεται από την επίσημη φωνή της ομάδας της Ανόρθωσης, τον Σάββα Πηλακούτα, ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό όσον αφορά τις μετάγραφες, αλλά είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι στην ανεύρεση του νέου μεταγραφικού στόχου είναι συνεχώς στο ψάξιμο.

Μπορεί στην Βαρωσιώτικη ομάδα να έχουν σαν προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή στην μεσαία γραμμή, αλλά δεν σταματά εκεί το ψάξιμο. Δεδομένο, θα πρέπει να θεωρείται ότι στην Ανόρθωση ψάχνουν και ποδοσφαιριστές κάτω τον 22 ετών, που μπορεί να είναι αξιόλογες περιπτώσεις στην αγορά του Ιανουαρίου.

Ο ποδοσφαιριστής που αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα για να αδειάσει μια θέση, είναι ο Κοφί. Ο Γάλλος μέσος δεν ικανοποίησε με την παρουσία του, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πείσει τον Κετσπάγια ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα. Για να πραγματοποιηθεί δεύτερη μεταγραφή θα πρέπει ν αποχωρήσει ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, πράγμα που με τα υπάρχον δεδομένα δεν υφίσταται.

Οι άνθρωποι της Κυρίας έχουν ένα συγκεκριμένο οικονομικό πλάνο και δεν θέλουν να ξεφεύγουν από αυτό. Όμως, αν βρεθεί κάτι στο μεταγραφικό παζάρι και ο Γεωργιανός τεχνικός θεωρήσει ότι είναι το κατάλληλο για την ομάδα, τότε θα γίνει η οικονομική υπέρβαση

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X