ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: «Καυτός» Ιούνιος για αθλητικό διευθυντή!

Μέσα στον επόμενο μήνα η απόφαση των διοικούντων

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η σημερινή διάσκεψη Τύπου της Ανόρθωσης στη Λεμεσό με την παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια, του Ευγένιου Χαμπουλλά και του Χρήστου Πουλλαΐδη δεν έβγαλε την πολύ μεγάλη είδηση (δες ΕΔΩ).

Σημαντική είναι, από την άλλη, η απόφαση πρόσληψης ενός έμπειρου αθλητικού διευθυντή (δες ΕΔΩ), ο οποίος θα έχει την εποπτεία και την ευθύνη της ομαλής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την έναρξη της νέας σεζόν. Θα είναι υπεύθυνος για τις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών, ενώ θα έχει λόγο και στη βελτίωση του τμήματος σκάουτινγκ, τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για την ακαδημία.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου έκριναν πως χρειαζόταν ένας τεχνοκράτης, ο οποίος να ξέρει καλά το αντικείμενο και να έχει μια άψογη συνεργασία με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τη διοίκηση για όλα τα θέματα που θα απασχολούν την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι, από εδώ και πέρα.

Ήδη διέρρευσε το όνομα του Ελλαδίτη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας και νυν μάνατζερ ποδοσφαιριστών Γιάννη Σκοπελίτη, ενώ στη μικρή λίστα των διοικούντων υπάρχουν και άλλα ονόματα.

Η τελική απόφαση για τον εκλεκτό θα παρθεί μέσα στον Ιούνιο, μετά από όλες τις επαφές που θα γίνουν. Αυτό τόνισε και ο Ευγένιος Χαμπουλλάς σήμερα. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως η Ανόρθωση θέλει να βαδίσει σε πιο επαγγελματικά πρότυπα στο άμεσο μέλλον και οι προσπάθειες όλων όσων απαρτίζουν το οικοδόμημα κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση