ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Ο Σόουζα και οι σκέψεις για τις επόμενες...

Αφού το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοικτό οι «γαλαζοκίτρινοι» εξακολουθούν να κοιτάζουν την αγορά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά την απόκτηση του Ισάμ Τσεμπακέ, το ΑΠΟΕΛ κάλυψε ένα μεγάλο κενό στο ρόστερ, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν τελειώνει στον Γαλλομαρικινό ακραίο αμυντικό.

Σίγουρα, με την συγκεκριμένη προσθήκη ολοκληρώθηκαν οι βασικές εκκρεμότητες του προγραμματισμού, ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν θα σταματήσουν να ψάχνουν τους τρόπους για να γίνει καλύτερη η ομάδα.

Ο Λούκας Σόουζα είναι μία περίπτωση τέτοια, η οποία παρουσιάστηκε στο ΑΠΟΕΛ και όπως ήταν λογικό δεν αδιαφόρησε, παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν χρειαζόταν τόσο πολύ ένα μέσο. Όμως, ο Βραζιλιάνος άσος είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει διαφορετικά πράγματα στην ομάδα και να φέρει μία ξεχωριστή δυναμική στην μεσαία γραμμή.

Η περίπτωση αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει προς το τέλος του μήνα, καθώς η ομάδα του Σόουζα του ζήτησε να περιμένει και μετά θα ικανοποιήσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Κίνα. Πέραν από τον 31χρονο μέσο, το ΑΠΟΕΛ κοιτάζει στην αγορά για νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να εγγραφούν στον β’ κατάλογο. Σίγουρα ψάχνει ακραίο επιθετικό, καθώς η αποχώρηση του Κλωναρίδη άφησε ένα κενό.

Επιπλέον, δεν πρέπει να αποκλείουμε να προκύψουν προσθαφαιρέσεις και στον Α’ κατάλογο. Το πρόβλημα είναι τα συμβόλαια που υπάρχουν, διότι σε κάποιες θέσεις θα ήθελαν καλύτερες επιλογές, αλλά λόγω του οικονομικού δεν μπορούν να κάνουν αλλαγές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση