ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:31
 

Απόλλων: Η ευθύνη.... έχει όνομα

H απόλυτη ευθύνη για την εικόνα θλίψης που βγάζει ο Απόλλωνας στο γήπεδο, έχει όνομα και επώνυμο.

Newsroom 24sports

Από πού να αρχίσω και τι να γράψω; Είναι πολλά τα ερωτήματα και πολλά τα θέματα για τον Απόλλωνα αυτή την στιγμή, λίγες ώρες μετά τη νέα ήττα από την Ανόρθωση, αλλά το πιο δυσάρεστο είναι η εικόνα που έβγαλε η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Έλεγα μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια ότι ο Απόλλωνας μου έδινε την εντύπωση ότι βρίσκεται ακόμα σε προετοιμασία. Προπονητής που δοκιμάζει πράγματα με παίκτες που κάνουν ντεμπούτο. Και η λογική λέει ότι θα έπρεπε να ήταν απόλυτα έτοιμος, με 10 επίσημα παιχνίδια στα πόδια του (8 στην Ευρώπη και 2 στην Κύπρο), παρόλο που είχαμε νέο προπονητή.

H απόλυτη ευθύνη για την εικόνα θλίψης που βγάζει ο Απόλλωνας στο γήπεδο, έχει όνομα και επώνυμο. Πέτρος Κονναφής.

Διότι, όταν φέρνεις νέο προπονητή, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να εγκλιματιστεί άμεσα. Και αν δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε τα άτομα που είναι εκεί, να μπορούν να δώσουν τις σωστές συμβουλές στο νέο προπονητή.

Ούτε το ένα συμβαίνει, αλλά ούτε το άλλο. Και δύο παιχνίδια μετά, ο Απόλλωνας συνεχίζει να μου βγάζει εικόνα ομάδας που βρίσκεται σε προετοιμασία και ακόμη χειρότερη ακόμα. Με ένα προπονητή που δείχνει ότι δεν ξέρει τι κάνει και δοκιμάζει συνέχεια πράγματα, κάτι που δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στην ομάδα.

Σίγουρα υπάρχουν κάποια κενά στην ομάδα και έγιναν σοβαρά λάθη στον προγραμματισμό του καλοκαιριού. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτή την εικόνα μέσα στο γήπεδο. Μία εικόνα θλίψης, αν αναλογιστεί κάποιος πως ήταν η ομάδα τα τελευταία χρόνια και τι ποδόσφαιρο έπαιζε.

Εδώ είναι η αποτυχία της αλλαγής που έγινε στην τεχνική ηγεσία και χρεώνεται τον τεχνικό διευθυντή, ο οποίος είχε την επιλογή του νέου προπονητή. Πήρε το ρίσκο και φαίνεται να μην του βγαίνει αυτή την στιγμή και ούτε δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί.

Και αυτό έρχεται να «δέσει» στα λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό το καλοκαίρι, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν δικαιολογούν την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. Σίγουρα, είναι θέμα ότι δεν υπάρχει καθαρό «δεκάρι» στην ομάδα και ένας ποιοτικός επιθετικός.

Άσε, που στο πάρα πέντε έσωσαν τα πράγματα στην άμυνα με την επιστροφή του Ρομπέρζ. Θυμάστε που λέγαμε το καλοκαίρι για το εφιαλτικό σενάριο που θα έλειπε ο Γιούστε, όταν έπαιρναν την απόφαση να μην φέρουν αντικαταστάτη του Ρομπέρζ. Τον είδαμε χθες στο γήπεδο.

Είπαμε πολλές φορές ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική επιστήμη. Είναι απλά τα πράγματα, όταν τα κατανοείς σωστά. Και η απόλυτη ευθύνη για την εικόνα θλίψης που βγάζει ο Απόλλωνας στο γήπεδο, έχει όνομα και επώνυμο. Πέτρος Κονναφής. Αυτός είναι ο τεχνικός διευθυντής και αυτός κάνει το απόλυτο κουμάντο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Πετρίδης: «Μαύρη τρύπα» η πράσινη γραμμή – Ενισχυμένα μέτρα στα οδοφράγματα

«Εάν η κυβέρνηση δεν λάβει αμέσως δραστικά μέτρα με το λαθραίο μεταναστευτικό τότε θα είναι όλα αργά ...»
Riddick  |  11:37

Πετρίδης: «Μαύρη τρύπα» η πράσινη γραμμή – Ενισχυμένα μέτρα στα οδοφράγματα

«Εάν η κυβέρνηση δεν λάβει αμέσως δραστικά μέτρα με το λαθραίο μεταναστευτικό τότε θα είναι όλα αργά ...»
Riddick  |  11:35

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X