ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φάκελος Παναγή: «Έπρεπε να πάει ο Άρης»

Διαβάστε όλα ειπώθηκαν στη σημερινή δικάσιμο

Newsroom 24sports

Συνεχίστηκε η δικάσιμος σχετικά με την δίκη εις την οποία κατηγορούμενος είναι ο Μιχάλης Αργυρού με μάρτυρα κατηγορίας τον πρώην διαιτητή Μάριο Παναγή, όπου και για μια ακόμη φορά ακούστηκαν σοβαρότατες τοποθετήσεις.

Ως γνωστόν, κατηγορούμενος είναι ο νυν παρατηρητής αγώνων και εκπαιδευτής του VAR στην Κύπρο, Μιχάλης Αργυρού, ενώ μάρτυρας κατηγορίας είναι ο πρώην διεθνής διαιτητής, Μάριος Παναγή.

Ο Μιχάλης Αργυρού κατηγορείται για αδικήματα που αφορούν διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος, δηλαδή της αποδοχής ωφελήματος με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα και συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά.

Συγκεκριμένα κατά την αντεξέταση του Μάριου Παναγή από τον δικηγόρο του κατηγορούμενου Μιχάλη Αργυρού, ο πρώην διεθνής διαιτητής επανέλαβε τους ισχυρισμούς του όσον αφορά τον αγώνα ΕΝΠ- ΆΡΗΣ που διεξήχθη το 2012 και έκρινε την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Μάριος Παναγή όπως ισχυρίζεται αρνήθηκε στον Μιχάλη Αργυρού να διαιτητεύσει το ματς και μάλιστα ο ίδιος πρότεινε τον Βασίλη Δημητρίου για τον οποίο όπως είπε «ήξερα το βίος και την Πολιτεία του».

Όπως μάλιστα ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο Μάριος Παναγή ανέφερε ότι είχε προαποφασιστεί να διαβαθμιστεί ο Άρης, όπως προκύπτει από τα γεγονότα, και όχι ο Εθνικός και η ΕΝΠ.

Ανάμεσα στα άλλα, καταλόγισε στον Μιχάλη Αργυρού ότι ήταν ο συνδετικός κρίκος του κ. Ρέικβαρντ και του τότε πρώτου αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα.

Η συνέχεια της δίκης ορίστηκε για τις 25 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X