ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γέσπερ Γιάνσον: Ανάπτυξη μεν, μετεγγραφές, δεν

Ήταν σαφής ο Αθλητικός διευθυντής

Ήταν σαφής χθες βράδυ ο Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας Γέσπερ Γιάνσον στην εκπομπή «Τotal Green» για τη ...γραμμή που ακολουθεί. 

Θέτει ως προτεραιότητα του το να αναπτύσσει και να δίνει ψυχολογία στους υφιστάμενους παίκτες του ρόστερ. Το αποτέλεσμα της δουλειάς του πιστεύει ότι θα έλθει σε 2-3 μετεγγραφικές περιόδους,

«Στο μυαλό του κόσμου»- είπε- «υπάρχει η ανάγκη για μετεγγραφές».Ο Σουηδός όμως λέει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί υπάρχουν θέματα με συμβόλαια και πολλά άλλα και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αναπτύσσονται. Πρέπει- είπε- να υπάρχει ισορροπία στην ομάδα.

Όσον αφορά στις μετεγγραφές πιο σαφής δεν μπορούσε να γίνει. Σε ερώτηση που απευθύνθηκε σχετικά με το αν ο αποκλεισμός στην Ευρώπη άλλαξε τα πλάνα στον προγραμματισμό είπε : « «Αν είχαμε προκριθεί στους ομίλους θα είχαμε περισσότερα παιχνίδια και ίσως να είχαμε ανάγκη για πιο μεγάλο ρόστερ. Θεωρώ ότι μπορεί να καλύψει η ομάδα τις υποχρεώσεις της μέχρι τα Χριστούγεννα».

Έθεσε όμως με σαφήνεια τα πράγματα όσον αφορά το πρωτάθλημα: «Αυτός είναι ο στόχος. Είμαστε η Ομόνοια. Πρέπει να παλεύουμε κάθε χρόνο. Να πάρουμε τον τίτλο και να μείνουμε στα ψηλά, εκεί είναι το δύσκολο. Δουλεύουμε για αυτό τον στόχο».

ΥΓ Σε σχέση με την περίπτωση του Μάριου Ηλία είπε ότι ο παίκτης δεν έχει υπογράψει.

Του Πέτρου Παπαγιώργη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση