ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ίδια διάταξη, ίδιος στόχος

Κλείνει σήμερα η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το θετικό στην Ομόνοια είναι ότι κανείς δεν μεγαλοποιεί τις πρόσφατες επιτυχίες και κανείς δεν άρχισε να πετάει στα σύννεφα από τότε που η ομάδα συνήλθε και έκανε το νικηφόρο σερί. Όλοι παραμένουν μέχρι σήμερα προσγειωμένοι.

Έχουν επίγνωση των δυνατοτήτων της ομάδας και βλέπουν τα πράγματα όχι με πράσινα γυαλιά αλλά με αυτά που δεν έχουν απόχρωση και δια μέσου των διαφαίνεται η πραγματικότητα. Το ίδιο κάνει και ο κόσμος που είναι στο πλευρό της ομάδας και της δίνει δύναμη. Ο κόσμος βλέπει τα κενά στο δυναμικό. Κενά που δεν κρύβει η όποια νίκη. 

Εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει άρα και το αυριανό (7μμ) με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΓΣΠ είναι δύσκολο. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να το κερδίσουν δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες. Με βάση τις ενδείξεις ο Γιανικ Φερερα θα διατηρήσει τη διάταξη των τελευταίων αγώνων με στόχο τη νίκη. Άρα διάταξη και στόχος παραμένουν ως έχουν

Ο Γιανίκ Φερέρα για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας, έχει στη διάθεση του για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Ισμαήλ Σράντι. Ο Γιάννης Κούσουλος επανέρχεται καθώς εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Φώτης Παπουλής και Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Μαζικότητα

Οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι θα υπάρξει μαζικότερη παρουσία κόσμου στο αυριανό ματς σε σχέση με τα πρόσφατα γιατί η κίνηση της διοίκησης να ετοιμάσει πακέτο με ελκυστική τιμή για τα τέσσερα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στο ΓΣΠ μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης βρίσκει ανταπόκριση από τον κόσμο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ