ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Θα αποδειχθεί πολύ σύντομα

Περί αξιόλογου και έγκαιρου μετεγγραφικού σχεδιασμού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η χρονιά τέλειωσε αισίως για την Ομόνοια. Το κύπελλο τοποθετήθηκε στην πλούσια «πράσινη» τροπαιοθήκη, ο κόσμος πανηγύρισε την κατάκτηση με τη ψυχή του και αισθάνθηκε μεγάλη αγαλλίαση όταν έμαθε τα χαρμόσυνα νέα περί της συμφωνίας εταιρίας και σωματείου για το ιδιοκτησιακό.

Οι χαρές όμως δεν είναι παντοτινές. Υπάρχει πάντοτε επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς της (ποδοσφαιρικής στην περίπτωση αυτή ) ζωής.Οι κανονικοί ρυθμοί αυτή τη στιγμή στην Ομόνοια περιλαμβάνουν τις προσπάθειες και τις κινήσεις που απαιτούνται, για να ολοκληρωθεί μια επιχείρηση όπως αυτή που έχει εξαγγελθεί τις προάλλες, από το Σωφρόνη Αυγουστή για την ανασυγκρότηση του ρόστερ της ομάδας.

Τα κενά που θα τα χαρακτήριζε ο καθένας από μας σημαντικά θα πρέπει να καλυφθούν. Αυτό είναι το προφανές ζητούμενο, αυτή είναι η καθολική απαίτηση του κόσμου. Το αν υπάρχει αξιόλογος και έγκαιρος μετεγγραφικός σχεδιασμός, θα φανεί και θα αποδειχθεί πολύ σύντομα. Μια υπενθύμιση που πρέπει να γίνει, είναι ότι δεν έχει φύγει κανείς από αυτούς που τα έκαναν «μούσκεμα» το περασμένο καλοκαίρι (και χειμώνα). Αυτό είναι αλήθεια ότι ανησυχεί τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου. Δικαιολογημένα θα πει κανείς.

Η διαφορά φέτος στο σκηνικό είναι η παρουσία του Σωφρόνη Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε με σιγουριά ότι ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα. Ο κόσμος του οποίου την εμπιστοσύνη έχει με το σπαθί του κερδίσει, ποντάρει στον ίδιο εξ’ολοκλήρου και θέλει να πιστεύει ότι η παρουσία του στο σχεδιασμό θα είναι καταλυτική.

Ακούμε για ένα συγκροτημένο και μελετημένο πρόγραμμα κινήσεων. Αυτό χωρίς βέβαια να υπάρχουν ακόμη ενδείξεις (πολύ περισσότερο και αποδείξεις)… «επί του πρακτέου». Γιατί ακριβώς το πρακτέο είναι που μετράει.

Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στο προφανές για το «τριφύλλι». Στην ανάγκη απόκτησης παικτών που έχουν την ικανότητα να οδηγήσουν την ομάδα στις επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη. Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα μέσα σε χρονικά πλαίσια που θα επιτρέψουν στην ομάδα να προετοιμαστεί επαρκώς ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση