ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Mercedes-Benz GLC: Η ελευθερία κίνησης στην πιο εντυπωσιακή της μορφή

Η νέα γενιά της GLC κάνει την εμφάνιση της θέλοντας να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την παράδοση

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η ελευθερία κίνησης στην πιο εντυπωσιακή της μορφή. Αυτή είναι η φράση που χαρακτηρίζει την GLC από το 2015 όταν πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά. Η νέα γενιά της GLC κάνει την εμφάνιση της θέλοντας να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την παράδοση.

Η νέα Mercedes Benz GLC εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα σχεδίαση της, το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας, τις σπορ επιδόσεις καθώς και την άνεση και την ευελιξία της. Σημαντικότερο όμως είναι και το γεγονός ότι όλα τα μοντέλα GLC διαθέτουν πλέον σύστημα ηλεκτροκίνησης. Είτε εντός είτε εκτός δρόμου, η νέα GLC μπορεί να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες πίσω από το τιμόνι για οδηγό και επιβάτες.

Το νέο σύστημα διεύθυνσης του πίσω άξονα το κάνει επίσης ακόμα πιο ευέλικτο και δυναμικό. Με όλα τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό της, η νέα GLC υπερασπίζεται την κορυφαία θέση της στη γκάμα επιβατικών αυτοκινήτων της Mercedes Benz, καθώς είναι το όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις για περισσότερα από δύο χρόνια.

Η νέα GLC προσφέρει υβριδική κίνηση και θέτει νέα πρότυπα στον τομέα απόδοσης. Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τετρακύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα. Οι ήπιες υβριδικές μονάδες χρησιμοποιούν μια ενσωματωμένη γεννήτρια εκκίνησης (ISG) δεύτερης γενιάς, ενώ οι plug-in υβριδικές (θα περάσουν στην αγορά περί τα τέλη της χρονιάς), προσφέρουν ισχύ έως και 280 kW (381 hp) και ροπή έως τα 750 Nm. Όλα τα plug-in υβριδικά έχουν ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χιλιομέτρων (WLTP) επιτρέποντας στις καθημερινές διαδρομές να καλύπτονται κυρίως σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία.

Η τελευταία γενιά του συστήματος infotainment MBUX με δύο μεγάλες οθόνες και πλοήγηση σε πλήρη οθόνη κάνει το εσωτερικό ακόμα πιο ψηφιακό και έξυπνο. Ο φωνητικός βοηθός «Hey Mercedes» έχει εξελιχθεί περισσότερο για διάλογο και μάθηση. Με τη λειτουργία MBUX Smart Home, οι πελάτες μπορούν να συνδέσουν το GLC τους με το smart σύστημα του σπιτιού τους, μετατρέποντάς το σε κινητό κέντρο ελέγχου. Το MBUX ενσωματώνει όλους τους μεγάλους παρόχους ροής μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών προτιμήσεων και ρυθμίσεων. Το προαιρετικό σύστημα ήχου Surround Burmester® προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ακρόασης με 15 premium ηχεία και συνολική ισχύ 710 Watt.

Διαθέτει επίσης και την τεχνολογία προβολέων DIGITAL LIGHT (προαιρετικός εξοπλισμός) που παρέχει εντυπωσιακές συνθήκες φωτισμού που προσαρμόζονται συνεχώς στους άλλους χρήστες του δρόμου αλλά και στο περιβάλλον. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία προβολής, το σύστημα μπορεί επιπλέον να προβάλει βοηθητικές σημάνσεις και προειδοποιητικά σύμβολα στο δρόμο. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό του GLC είναι το προαιρετικό πακέτο υποστήριξης οδήγησης Plus. Περιλαμβάνει Active Distance Assist DISTRONIC, Active Steering Assist, Active Brake Assist, Evasive Steering Assist, Active Lane Keeping Assist, Active Blind Spot Assist και PRE SAFE® PLUS καθώς και Active Traffic Jam Assist και PRE SAFE® Impulse Side.

Ο βασικός εξοπλισμός της νέας GLC έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και προσφέρει στους πελάτες ένα ελκυστικό πακέτο. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, μεγάλες οθόνες, ενσωμάτωση smartphone, η ασύρματη φόρτιση και τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα. Επιπλέον, η λογική του προϊόντος απλοποιείται σημαντικά για τους πελάτες, προκειμένου να μειωθεί η χρονοβόρα επιλογή πολλών μεμονωμένων στοιχείων εξοπλισμού. Τα λειτουργικά χαρακτηριστικά που παραγγέλλονται συχνά, μαζεύονται πλέον σε πακέτα εξοπλισμού με βάση πραγματική συμπεριφορά αγοραστών. Υπάρχουν μόνο πολύ λίγες διαθέσιμες λειτουργικές επιλογές πέρα ​​από αυτό. Όσον αφορά τις σχεδιαστικές επιλογές, όπως το φινίρισμα βαφής, ταπετσαρίες, επενδύσεις και τροχοί, οι πελάτες μπορούν να διαμορφώσουν τα οχήματά τους ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση